Tehnički kutak > Tuning skutera

Radilice-Top vs Malossi-Piaggio 50

<< < (7/10) > >>

dgeceg:
evo da ne otvaram novu temu bzv, samo da pitam koja od ovih radilica je bolja i jača:STAGE6 HPC CRANKSHAFT ili RACING CRANKSHAFT MALOSSI (HPC), za speedfight 2?

2TDottore:
ja bi radje uzeo stage6 ili bgm.Obadvije mi super izgledaju a bgmova ima cak i poliranu klipnjacu a cijena joj je otprilike ista ko topova i nema plave plasticne cepove koji popune polutke nego su joj polutke kompletno pune od zeljeza. 

dgeceg:
e puno hvala

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 10 Prosinac, 2008, 21:33:10 ---ja bi radje uzeo stage6 ili bgm.Obadvije mi super izgledaju a bgmova ima cak i poliranu klipnjacu a cijena joj je otprilike ista ko topova i nema plave plasticne cepove koji popune polutke nego su joj polutke kompletno pune od zeljeza. 

--- Kraj citata ---

Kak nekome možeš preporučit radilicu koja savršeno izgleda a neznaš od kakvih materijala je napravljena i k tome nitko ju nema da bi mogao reć da je probana  :dontknow:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 11 Prosinac, 2008, 12:29:00 ---
--- Citat: 2TDottore - 10 Prosinac, 2008, 21:33:10 ---ja bi radje uzeo stage6 ili bgm.Obadvije mi super izgledaju a bgmova ima cak i poliranu klipnjacu a cijena joj je otprilike ista ko topova i nema plave plasticne cepove koji popune polutke nego su joj polutke kompletno pune od zeljeza. 

--- Kraj citata ---

Kak nekome možeš preporučit radilicu koja savršeno izgleda a neznaš od kakvih materijala je napravljena i k tome nitko ju nema da bi mogao reć da je probana  :dontknow:

--- Kraj citata ---

ja se za razliku od nekih kuzim malo i u samu strukturu materijala jer su me naucili nesto o tome iskusni ljudi tak da nemoram bas sve probat da bi reko dal je to dobro ili nije jer znam o cem pricam.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju