Tehnički kutak > Tuning skutera

Radilice-Top vs Malossi-Piaggio 50

(1/10) > >>

perica_46:
kolika je razlika dobiveno-ulozeno između topove i malossijeve radilice?? malossijeva je skoro duplo skuplja pa me zanima eli toliko i bolja?? isto za ranera  :) eto jos jedno pitanje od mene... hehe fala unaprijed

neer:
ja osobno top nevolim iako dojmovi bas tu i neigraju ulogu.inace po meni malossi ima zadovoljavajucu zavrsnu obradu i izradu djelova dok tp mi je uvijek bio ona jeftinija i nezadovoljavajuca varijanta.tak da se tu dobro uklapa ona stara kolko para tolko muzike.ali nije ni tp za bacit

hac:
ni malossi nema baš završnu obradu koliko košta......topova je dobra i ak nečeš slagat setup preko 15 konja onda uzmi nju pa si bez brige......ak misliš slagat jači setup onda malossi

perica_46:

--- Citat: hac - 07 Prosinac, 2008, 19:07:28 ---ni malossi nema baš završnu obradu koliko košta......topova je dobra i ak nečeš slagat setup preko 15 konja onda uzmi nju pa si bez brige......ak misliš slagat jači setup onda malossi

--- Kraj citata ---
pa neznam ja koliko konja ce to imat, mhr replika, c16, topova radilica, malossi kvacilo i vario, usis malossi... nekuzim se bas u snagu... malo sam zelemn  :icon_biggrin:

area mf:
TP rulz :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju