Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SP & VXR by MF team
180fxr:
joj joj..... e bruno s ovima malagutijem ima hebanja s maskama... al sto ima s tvojim.... to je nevjerovatno..... ima da me platite ko blazenog... :toothy3:
Bruno1990:
--- Citat: 180fxr - 09 Prosinac, 2008, 10:35:48 ---joj joj..... e bruno s ovima malagutijem ima hebanja s maskama... al sto ima s tvojim.... to je nevjerovatno..... ima da me platite ko blazenog... :toothy3:
--- Kraj citata ---
reko si ti radis ja rostilj pecem..hahaha.. :notworthy: :notworthy: :notworthy:
180fxr:
moze i tak... ali kupi jos jedan frizider za garazu da imas di stavit bavarie i stele.....to je neka 2-3 dana posla.. znaci 20-30 bavaria.. :toothy3:... aj dobro.... 10-ak...
Bruno1990:
--- Citat: 180fxr - 09 Prosinac, 2008, 11:23:38 ---moze i tak... ali kupi jos jedan frizider za garazu da imas di stavit bavarie i stele.....to je neka 2-3 dana posla.. znaci 20-30 bavaria.. :toothy3:... aj dobro.... 10-ak...
--- Kraj citata ---
.. os rec da nemremo tih 20-30 popit zajedno..budemo mexa pozvali..da vis :laughing9: :laughing9: :laughing9:
180fxr:
Ja sam mislio sam na sebe.. :laughing3:.... neznam ja dal ti smijes doma pit....gle krecemo radit u iducu subotu..... ti sve pripremi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju