Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SP & VXR by MF team
malaguti f12:
odlicno sam nastavi majstore
180fxr:
Prvo sto ce se radit je-- oprat ga :toothy9:... Ne sad su na redu bubrezi i bocne maske.. a dalje cemo vidjet sta mi padne na pamet..... vjerovatno undertail i tak....
malaguti f12:
samo napijed idemooooooooo :toothy12: :toothy12:
180fxr:
Ma polakoo......... ima vremena i previse.... motor mi i tak netreba do 3 mjeseca.... tak da..... a i tak radim na plastikama.. a bez njih se mogu vozit..... :icon_biggrin: A imam i tak posla sad... u iducu subotu idem slagat malagutia jednog i onda malo preradivat maske pa ga na kraju lakirat..... onda imam jednog pgo-a na njemu takoder preradivanje maski... tak da cu za svoj imat vremena tek poslje nove godine.....
Bruno1990:
--- Citat: 180fxr - 09 Prosinac, 2008, 09:59:34 ---Ma polakoo......... ima vremena i previse.... motor mi i tak netreba do 3 mjeseca.... tak da..... a i tak radim na plastikama.. a bez njih se mogu vozit..... :icon_biggrin: A imam i tak posla sad... u iducu subotu idem slagat malagutia jednog i onda malo preradivat maske pa ga na kraju lakirat..... onda imam jednog pgo-a na njemu takoder preradivanje maski... tak da cu za svoj imat vremena tek poslje nove godine.....
--- Kraj citata ---
i ne samo jedno i to kakvog pgo-a..hahahahha.. :notworthy: :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju