Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SP & VXR by MF team

<< < (5/38) > >>

malaguti f12:
odlicno sam nastavi majstore

180fxr:
Prvo sto ce se radit je-- oprat ga  :toothy9:...   Ne sad su na redu bubrezi i bocne maske.. a dalje cemo vidjet sta mi padne na pamet.....   vjerovatno undertail i tak....   

malaguti f12:
samo napijed idemooooooooo :toothy12: :toothy12:

180fxr:
Ma polakoo......... ima vremena i previse.... motor mi i tak netreba do 3 mjeseca.... tak da..... a i tak radim na plastikama.. a bez njih se mogu vozit.....  :icon_biggrin:     A imam i tak posla sad... u iducu subotu idem slagat malagutia jednog i onda malo preradivat maske pa ga na kraju lakirat..... onda imam jednog pgo-a na njemu takoder preradivanje maski...   tak da cu za svoj imat vremena tek poslje nove godine.....

Bruno1990:

--- Citat: 180fxr - 09 Prosinac, 2008, 09:59:34 ---Ma polakoo......... ima vremena i previse.... motor mi i tak netreba do 3 mjeseca.... tak da..... a i tak radim na plastikama.. a bez njih se mogu vozit.....  :icon_biggrin:     A imam i tak posla sad... u iducu subotu idem slagat malagutia jednog i onda malo preradivat maske pa ga na kraju lakirat..... onda imam jednog pgo-a na njemu takoder preradivanje maski...   tak da cu za svoj imat vremena tek poslje nove godine.....

--- Kraj citata ---
i ne samo jedno i to kakvog pgo-a..hahahahha.. :notworthy: :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju