Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SP & VXR by MF team

<< < (35/38) > >>

180fxr:
Eo u ovim teskim danima(recesija) nema se itd. stigo meni i vxr...  180-ka, 2001 god.   Motor je trenutno u banani..treba generalku... malo potucani ventili :laughing7: i tal te stvarcice....

Prvo dok motor ceka generalku sam se zabavio s maskama...

Prednja spojena u jednu

Pa malo rezanja,igranja... sad samo jos mrezica... ovo je vec u sprickitu

Pa evo kak izgleda prednja nakon lakiranaj i s ovim bgm farom...

I maske nakon lakiranja... hrapave narandaste a ove crne.... Meni predobro izgledaju..

To je za sad to..dok se motor ne popravi... Onda ce se vjerovatno radit nesto...  farbat vilice.. amortizeri... evo imam dogovor s markom za undertail...

Bit ce svega.. :icon_thumright:

gun_rider:
ta narančasta ti je extra, to akril ili? jel mi možeš poslat kod boje ako nije greda? i jel imaš koju sliku boje po danu?
čime si ono spaja prednju masku? :)
bit će extra

180fxr:
Slika po danu...

Bit ce uskoro i slika na motoru  :icon_thumright:

Kod boje nemam... doso tamo i izabro s onog di imas sve te boje...

Cime sam spajo... necu ti rec.. bolje naruci prek mene onu bgm da i zaradim koju kunicu  :icon_tongue:

Ak bi ko trebo ovak spajat nie bed..sve se moze dogovorit.... cak i u sprickit bacim...  :toothy12: :toothy12:

gun_rider:

--- Citat: 180fxr - 06 Travanj, 2009, 15:58:36 ---Slika po danu...

Bit ce uskoro i slika na motoru  :icon_thumright:

Kod boje nemam... doso tamo i izabro s onog di imas sve te boje...

Cime sam spajo... necu ti rec.. bolje naruci prek mene onu bgm da i zaradim koju kunicu  :icon_tongue:

Ak bi ko trebo ovak spajat nie bed..sve se moze dogovorit.... cak i u sprickit bacim...  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

a. pa šta ti nije napisa kod boje na limenci baja? ???
a spaja si sa poliester smolom i vlaknima izda san te eto ti. neka :toothy12:

180fxr:
je al sam ja to pobaco sve.. koji ce mi....

a spaja si sa poliester smolom i vlaknima izda san te eto ti. neka :toothy12:

Neeeeeeeeee... ajmo redom.... s unutarnje strane izrezo sve osim nosaca za far.... znaci da mjesto gdje se spajaju maske bude vidljivo..  zatim lemilicu u ruke i to stopio.....   Zatim s vanjske strane prvo maalo kita s staklenim vlaknima a zatim preko onaj obicni glatki.... i onda s unutarnje strane staklena vlakna da se to drzi zajedno da nebi bilo kad stisnem vxr-a 190-200 da ne odleti to...  :laughing7:

Eto ti postupka...ali ako je nekom komplicirano... napravim mu ja..samo pokrije troskove materijala i plati bosanski cevap... :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju