Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SP & VXR by MF team
sven_vx:
--- Citat: Ivan SP - 04 Veljača, 2009, 21:12:33 ---utroba ti si nekad zaista konj
--- Kraj citata ---
daj necemo sad đekyju ;D zasrat temu bzvz...ali nekuzim zasto se odmah poslje mog posta tako postavio,koda sam o njemu to napiso...utroba to se odnosi na vecinu forumasa ne samo na tebe :icon_thumright:
Utroba-FX:
--- Citat: sven_sp180 - 04 Veljača, 2009, 21:15:33 ---daj necemo sad đekyju ;D zasrat temu bzvz...ali nekuzim zasto se odmah poslje mog posta tako postavio,koda sam o njemu to napiso...utroba to se odnosi na vecinu forumasa ne samo na tebe :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ja sam mislia da si meni reka...al nema veze..
--- Citat: Ivan SP - 04 Veljača, 2009, 21:12:33 ---ja sam nekad zaista konj
--- Kraj citata ---
sven_vx:
--- Citat: Utroba-FX - 04 Veljača, 2009, 21:52:21 ---
--- Citat: sven_sp180 - 04 Veljača, 2009, 21:15:33 ---daj necemo sad đekyju ;D zasrat temu bzvz...ali nekuzim zasto se odmah poslje mog posta tako postavio,koda sam o njemu to napiso...utroba to se odnosi na vecinu forumasa ne samo na tebe :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ja sam mislia da si meni reka...al nema veze..
--- Citat: Ivan SP - 04 Veljača, 2009, 21:12:33 ---ja sam nekad zaista konj
--- Kraj citata ---
:laughing4:
--- Kraj citata ---
kada vidi dejan sta smo mu napravili od teme jebat ce nam sve po spisku :toothy12:
180fxr:
[/quote]
kada vidi dejan sta smo mu napravili od teme jebat ce nam sve po spisku :toothy12:
[/quote]
j**** vam sve po spisku.... :toothy12: ma ne smeta to meni..... samo dajte.... :angry7:
180fxr:
Eo pao xenon....
Hrapave maske polakirane u crno... meni prelijepo izgleda... :icon_thumright:
Ide i zadnji led far.... a za dalje cemo vidjet.... jer trenutno se bavim vxr-om....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju