Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SP & VXR by MF team

<< < (26/38) > >>

gun_rider:
Ja sam deklo piturava skupa s plastikama...znači sprickit + boja (akril) i drži bez problema već par miseci. A zna se zagrijat da nemožeš držat ruku na njemu :)
Samo ga nemoj brusit skroz jer se baš nevole šprickit i aluminij :icon_thumright:

neer:

--- Citat: gun_rider - 06 Siječanj, 2009, 02:46:12 ---Ja sam deklo piturava skupa s plastikama...znači sprickit + boja (akril) i drži bez problema već par miseci. A zna se zagrijat da nemožeš držat ruku na njemu :)
Samo ga nemoj brusit skroz jer se baš nevole šprickit i aluminij :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
a zasto nisi temeljnu za aluminij jest da je skuplji malo ali ipak kad se radi radi se posteno.....ja sam jednostavno obojao uzeo lak za auspuhe i snjim presao 3-4 puta sad je mat crni i dobro izgleda i izdrzat ce temp  ;D

gun_rider:

--- Citat: neer - 06 Siječanj, 2009, 03:14:24 ---
--- Citat: gun_rider - 06 Siječanj, 2009, 02:46:12 ---Ja sam deklo piturava skupa s plastikama...znači sprickit + boja (akril) i drži bez problema već par miseci. A zna se zagrijat da nemožeš držat ruku na njemu :)

--- Kraj citata ---
a zasto nisi temeljnu za aluminij jest da je skuplji malo ali ipak kad se radi radi se posteno.....ja sam jednostavno obojao uzeo lak za auspuhe i snjim presao 3-4 puta sad je mat crni i dobro izgleda i izdrzat ce temp  ;D

--- Kraj citata ---

ma nije mi bilo potriba brusit do alimunija...meni je bilo mat crno a ja san tia da bude fensy pa pitura u sjajno crnu :)

180fxr:
Izgleda da ce ljepotan ostat u garazi jos neko vrijem i da se NE mjenja.......   al nije ziher al vjerovatno...ako da se prerade nastavljaju....samo neznam kaj vise???????  dajte ideje kaj da radim.... tuning ne dolazi u obzir vise nis.... meni ovak i previse..... :redface:

crogenie:

--- Citat: 180fxr - 09 Siječanj, 2009, 03:51:23 ---dajte ideje kaj da radim.... tuning ne dolazi u obzir vise nis.... meni ovak i previse..... :redface:

--- Kraj citata ---

Kupi si psa. Al fakat. Ne diraj nista vise. ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju