Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SP & VXR by MF team

<< < (25/38) > >>

180fxr:
evo izgleda da runner ode  u zamjenu .. tako da ce ovu temu preuzet sabelius...a ja otvorit novu...sr150..... i kartin.. hehe.... malaguti ce stajat neko vrijeme..... :(

I da ono najvaznije.. naso sam covjeka.. od meni jaako dobrog frenda frend se bavi uvozom dijelova za kartinge.....  tako da ce najvjerovatnije kotaci doc na poklon...... :binkybaby:

Bruno1990:

--- Citat: 180fxr - 06 Siječanj, 2009, 01:19:28 ---evo izgleda da runner ode  u zamjenu .. tako da ce ovu temu preuzet sabelius...a ja otvorit novu...sr150..... i kartin.. hehe.... malaguti ce stajat neko vrijeme..... :(

I da ono najvaznije.. naso sam covjeka.. od meni jaako dobrog frenda frend se bavi uvozom dijelova za kartinge.....  tako da ce najvjerovatnije kotaci doc na poklon...... :binkybaby:

--- Kraj citata ---
samo naprijed susjed...  :icon_thumright:

fino gumice ce sjest na karting..plan ce biti odlican i projekt jos bolji..  :icon_tongue: :notworthy:

180fxr:
ma bit ce zwer to.....      Ima jos nes posla oko ubacivanja masine.....  pa onda jos volan treba stavit i povarit kotac jer bijezi maaalo...... i onda se cekaju kotaci.....

I na kraju idu limovi na sasiju kao na pravom..... naprijed i na bokove.....

SlowRider:

--- Citat: 180fxr - 06 Siječanj, 2009, 01:19:28 ---I da ono najvaznije.. naso sam covjeka.. od meni jaako dobrog frenda frend se bavi uvozom dijelova za kartinge.....  tako da ce najvjerovatnije kotaci doc na poklon...... :binkybaby:

--- Kraj citata ---

Jel moze taj tvoj frend nabaviti kakav termostat za rashladnu tekucinu od kartinga?

180fxr:
pa vjerovatno moze... uvozi sve dijelove,..... sad jedan dan cu rec frendu da se ode nac s tim likom i kaze mu sta mi treba....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju