Ostalo > Svijet računala i mobitela
Konfiguracija do 5000kn ??
vekyyy:
to nebudi lud da ti zbog toga sprzi cijeli komp.. napajanje obavezno uzimat Codegen ili Chieftec.. i to najbolje oko 550w.. mislim ovo Chieftec kosta negdje oko 500-600kn a predobro je i mozes dvije grafe pokretat sa njim bez problema
i boky ovako.. nemoj mu preporucat maticnu sa puno starijom cipsetom.. bolje neka uzme EP45-ds3r... imam ju ja doma.. obavezno 4gb rama.. i to 2+2 gb.. jer nikad neznas kada ces vistu stavljat pa ce ti zatrebat.. graficku ostavi 4870.. procesor je dobar al ako bas za 200kn razlike bolje uzmi Intel Core 2 Duo E8500 BOX, 2×3.16GHz, 1333MHz, 775-pin, 6MB
evo to bi bilo to..
dino_sk:
a bokte najbolje da ja ostanem na ovome dok nerikne
pa onda i monitor i sve uzet kak bog reko a ne sad se jebat s ovim monitorom :dontknow: :headbang:
vekyyy:
--- Citat: dino_sk - 07 Prosinac, 2008, 22:32:16 ---a bokte najbolje da ja ostanem na ovome dok nerikne
pa onda i monitor i sve uzet kak bog reko a ne sad se jebat s ovim monitorom :dontknow: :headbang:
--- Kraj citata ---
pa mislim monitor ti bas i nije tak potrebno mjenjat.. pa nek ostane taj?
Bokygs:
--- Citat: vekyyy - 07 Prosinac, 2008, 21:41:55 ---to nebudi lud da ti zbog toga sprzi cijeli komp.. napajanje obavezno uzimat Codegen ili Chieftec.. i to najbolje oko 550w.. mislim ovo Chieftec kosta negdje oko 500-600kn a predobro je i mozes dvije grafe pokretat sa njim bez problema
i boky ovako.. nemoj mu preporucat maticnu sa puno starijom cipsetom.. bolje neka uzme EP45-ds3r... imam ju ja doma.. obavezno 4gb rama.. i to 2+2 gb.. jer nikad neznas kada ces vistu stavljat pa ce ti zatrebat.. graficku ostavi 4870.. procesor je dobar al ako bas za 200kn razlike bolje uzmi Intel Core 2 Duo E8500 BOX, 2×3.16GHz, 1333MHz, 775-pin, 6MB
evo to bi bilo to..
--- Kraj citata ---
Ako neće clockati niti ako je neki zahtjevan korisnik,onda mu je P35 chipset sasvim dovoljan...a razliku e8400-e8500 neće osjetiti,ako ne clocka...rame sam mu tako i stavio :glasses9:
Btw.otkad se kupuju Codegen(jeftina i slaba) napajanje :nono: ...može uzeti chiefteca ili corsaira 450vx(nema baš neke razlike u snazi)
vekyyy:
zaj#bo sam se u pisanju.. razmisljao sam o corsaira a napisao drugo ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju