Ostalo > Svijet računala i mobitela

Konfiguracija do 5000kn ??

<< < (8/8)

dhorvat:

--- Citat: eladio - 14 Prosinac, 2008, 00:14:40 ---
pouzdanost i hitachi ne idu zajedno ...svakako moj savjet je wd640 AAKS  :glasses9:

--- Kraj citata ---

Nisam znao da je Hitachi loš. Ja ga imam dvije godine SATA300 160 GB i nemam problema. Frend ga isto kupio, tih je i dobro radi svoj posao... Jednom prilikom je u BUG-u bio na testu i rekli su da je dobar. Ja ga odma kupio  :icon_thumright:

S druge strane ja uvijek glasam za Western Digital, dosad prije hitachija sam uvijek imal Caviar modele, čak od onog 1,6 GB modela  :toothy3: Ali nema ga u ponudi u Vemilu pa ga nisam ni mogao prijetiti  :icon_thumright:

Kingmax je solidan RAM, ništa posebno ali definitivno u današnje vrijeme neisplativ. Aeneon i Buffalo imaju najbolje čipove u tom cijenovnom rangu al se ipak isplati uzet Buffalo radi DESET godina garancije  :o

eladio:
ja se sjecam onih Hitachia od 40-160 giga , svaki drugi je pucao ko kokica  :redface:
tada je seagate  bio zakon  :glasses9:

moje iskustvo je to da sam bio voditelj u HGSpotu Rijeka svojevremeno (preko godinu dana) , (Kasnije jos u Renopromu itd..) , tako da je to malo vise od par komada  :icon_biggrin:

sada su stvari drugacije, serije se mjenjaju svako malo, svaka serija donosi nesto novo..
nije dovoljno gledat marku, vec treba i seriju i velicinu (broj ploca i td.)

trenutno je WD640 AAKS najisplativiji, brz je, tih, i pouzdan  :glasses9:

dhorvat:

--- Citat: eladio - 15 Prosinac, 2008, 08:17:29 ---ja se sjecam onih Hitachia od 40-160 giga , svaki drugi je pucao ko kokica  :redface:

moje iskustvo je to da sam bio voditelj u HGSpotu Rijeka svojevremeno (preko godinu dana) , (Kasnije jos u Renopromu itd..) , tako da je to malo vise od par komada  :icon_biggrin:

sada su stvari drugacije, serije se mjenjaju svako malo, svaka serija donosi nesto novo..

--- Kraj citata ---

To sam čuo sa serijom. Ali jako je teško sad doć u dućan i pogodit točno koja serija je ispravna. To jedino netko ko se kao ti bavio time duže vrijeme u servisu i prodaji... Ja sam ili na dobru seriju naišel ili sam točno između ova dva kaj veliš svaki drugi rikne  :toothy12:

Bokygs:

--- Citat: eladio - 15 Prosinac, 2008, 08:17:29 ---ja se sjecam onih Hitachia od 40-160 giga , svaki drugi je pucao ko kokica  :redface:

--- Kraj citata ---

Zato sam si ga ja i kupio :icon_biggrin:

eladio:

--- Citat: dhorvat2 - 15 Prosinac, 2008, 08:35:14 ---

--- Kraj citata ---

To sam čuo sa serijom. Ali jako je teško sad doć u dućan i pogodit točno koja serija je ispravna. To jedino netko ko se kao ti bavio time duže vrijeme u servisu i prodaji... Ja sam ili na dobru seriju naišel ili sam točno između ova dva kaj veliš svaki drugi rikne  :toothy12:

--- Kraj citata ---

..provjeris prvo na netu (recimo pcekspert.com) , pa tek onda odes u ducan..
..neki put ti je dovoljno znati koji je model, a neki put je dobro znati i koji serijski broj ima artikl  , ovisi  , tako da nije neka frka   :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju