Tehnički kutak > Tuning skutera
trokira dok se ne zagrije
robert:
--- Citat: gokiSP - 07 Prosinac, 2008, 11:54:54 ---joj to mi je najgore kad vidim nekog da sjedne na motor i odmah pun gas a on onako trokira i muci se...
ja prije nego se idem vozit pustim ga da radi na leru minimalno 3 min i onda se vozim 50 jedno 2 km dok se prijenos malo zagrije i onda moze nastupiti okretenje gasa... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
tako sam i ja uvjek radio a po ovoj hladnoći ga ostavim i 5 minuta da odradi svoje!
PROOF:
ja ga upalim i odmah gas.....nemam ja vremena cekat ga da se zagrije..tu je da sluzi a ne da se jos j**** s njim ....heheheheheheheh
gokiSP:
meni ga je zao da se ne zagrije, i ja cu sad mita ostavljat duze da se zagrije jer je hladnije... :icon_thumright:
btw a autora ove teme nemora to zivcirat jer je to normalna stvar kod motora da ga moras zagrijat osim ako ga oces zaklat onda ga nemoras zagrijat...
SlowRider:
--- Citat: PROOF - 07 Prosinac, 2008, 12:00:04 ---ja ga upalim i odmah gas.....nemam ja vremena cekat ga da se zagrije..tu je da sluzi a ne da se jos ***** s njim ....heheheheheheheh
--- Kraj citata ---
Ovo ne preporucujem nikome :icon_thumright:
Kada 2-t skuter prestane trokirati i dimiti onda bi trebao biti zagrijan, ako je sve u redu sa smjesom.
Po?etnik:
prvo i osnovno je da motor postigne svoju radnu temperaturu prije voznje, a cak i tada nije pametno davat max gas.. to samo ludaci rade a kad im zariba il nes onda je kriv motor a ne oni... kao sto je rekkao majstor ranije, kad prestane jako dimit gusti bijeli dim onda iskljucis cok i polako vozis 2-3 km i onda kreces na jace ak vec moras
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju