Ostalo > Svijet računala i mobitela
xbox 360 ili pleyka 3?
dhorvat:
--- Citat: Losinj - 17 Prosinac, 2008, 15:30:05 ---ma xbox je bolji jaci u grafici i po mnogo cemu drugome.....al ima ljudi koji nikad nisu vidjeli jebenu grafiku pa ima je ovako nesto cudo tako da po tim misljenjima se nemoze ravnat treba isprobat i jedno i drugo a ja jesam,gt sam igro na ps3 mogu rec da nije onako kako se prica,a recimo gears of war na xbox e tu vec pricamo malo ozbiljnije :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Žalosno je kaj je taj frend već onda kad mi je to kazal imal dvojezgreni Intel Core 2 Duo, dve gige RAM-a i neku bijesnu 8800, GTS ja mislim... Tek je to bilo izašlo, platio to pun kufer jer se zaposlio i imal para i još uvijek tvrdi da je PS3 bolji u grafici... :angry7:
Nek si odigra Crysis na DX10 pa da vidi kako pokosi pleyku :toothy3:
Sve u svemu, moram reć da nisam ljubitelj playstationa i zato možda dajem koji glas više PC-u odnosno xBoxu ali svejedno, PS3 ima lošiju grafiku nego kaj ju predstavljaju :icon_thumright:
runnersp49:
--- Citat: black-rox - 15 Prosinac, 2008, 19:04:23 ---Ja play3 nebi kupio nikada jedino da mi ga neko poklanja bi ga uzeo razmišljam uzeti x360 ali ne još jer se ne mogu igrati igre s harda imam stari x box i sve igre igram s hard diska,play2 isto modificiran ima hard disk isto igre na hardu,ali grafika na playu2 je katastorfa prema xboxu jedino zbog čega sam kupio play2 bio je gran turismo ali nakon malo vremena shvatiš da je ta igra najveće smeće koje postoji,još kad probaš forzu baciš i play i gran u tri pm.....
--- Kraj citata ---
ja imam stari xbox,kak to igraš s harda,daj na pm da ne idemo u off,a gledal sam na you tubu xbox360 ima malo bolju grafiku... a košta 180 eura u media marktu,a ps3 350e
dhorvat:
I ako sam dobro čuo Xbox 360 može piratske čitat. Za PS3 mislim da ne može :dontknow:
Losinj:
--- Citat: dhorvat2 - 18 Prosinac, 2008, 12:59:02 ---I ako sam dobro čuo Xbox 360 može piratske čitat. Za PS3 mislim da ne može :dontknow:
--- Kraj citata ---
da moze,u jednom ducanu di ga prodaju imas mogucnost da ti odma ugrade cip kad kupujes konzolu i to te izadje 500kn
ali problem chipa je ako ga ugradis mos zaboravit na xbox live tj igranje online,ako se spojis sa cipanim xboxom odma te nalaze i izbacuju i ta konzola vise nemre na live nikako samo ti racun ostaje koji si otvorio za live,tako da chip ima svoje prednosti i mane :angry7:
dhorvat:
--- Citat: Losinj - 18 Prosinac, 2008, 13:05:28 ---
--- Citat: dhorvat2 - 18 Prosinac, 2008, 12:59:02 ---I ako sam dobro čuo Xbox 360 može piratske čitat. Za PS3 mislim da ne može :dontknow:
--- Kraj citata ---
da moze,u jednom ducanu di ga prodaju imas mogucnost da ti odma ugrade cip kad kupujes konzolu i to te izadje 500kn
ali problem chipa je ako ga ugradis mos zaboravit na xbox live tj igranje online,ako se spojis sa cipanim xboxom odma te nalaze i izbacuju i ta konzola vise nemre na live nikako samo ti racun ostaje koji si otvorio za live,tako da chip ima svoje prednosti i mane :angry7:
--- Kraj citata ---
Znači ipak postoji da se izabere. Vjerujem da tko razmišlja o ugradnji čipa ne misli igrat online i vjerojatno nije u stanju dati par sto kuna za svaku igru. I obratno.
Kod PS3 su samo originali nažalost :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju