Tehnički kutak > Tuning skutera

oče ovo radit??

<< < (2/20) > >>

perica_46:

--- Citat: Drnda-1 - 05 Prosinac, 2008, 23:12:50 ---raditi ce ti ok, mislim da je c 16 midrace spuh, taj karb je i veci nego sto je potrebno tako da ces imati i odlican odaziv na gas, samo prirubnica ti je koliko znam sada uza od promjera karba... stavi i karbonske lamelice :icon_thumright: , zx je stvarno preslab za repliku

--- Kraj citata ---
ma imam i lamelice a i prirubnica je veca... a usto i gljiva na njemu.

gokiSP:
prirubnicu stavi od runnera 180, a spuh stavi malossi mhr replicu... :icon_thumright:

black-rox:

--- Citat: gokiSP - 06 Prosinac, 2008, 01:02:14 ---prirubnicu stavi od runnera 180, a spuh stavi malossi mhr replicu... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Mhr replica spuh je malo veće smeće na to slobodno stavi c16 i još malo doradi cilindar i to je to :icon_thumright:

Crazy Kuree:
ma bravo C16 isusati jestel vi svi normalni, due + ne traje sa c 16 nikoliko a da će MHR replica, taj auspuh max daje 16+ks na mhr team a vrti se koliko znam na neki 13000 tad najbolje ide, MHR replica se raspada već na 12500 sa shotom, zx ostavi ako ćeš da traje dugo al preporuka je Forrace on je najbolji za replicu tj najbolje daje da ne skraćuje vijek puno a iće puno bolje već sa ZX

gokiSP:

--- Citat: black-rox - 06 Prosinac, 2008, 01:24:24 ---
--- Citat: gokiSP - 06 Prosinac, 2008, 01:02:14 ---prirubnicu stavi od runnera 180, a spuh stavi malossi mhr replicu... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Mhr replica spuh je malo veće smeće na to slobodno stavi c16 i još malo doradi cilindar i to je to :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
moze i to...
a ovo za spuh replicu nije bas istina jer je imao frend na kitu replici spuh replicu i motor je stvarno savrseno isao...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju