Općenito > Generalno o skuterima

Kymco 250-500

<< < (11/33) > >>

mrcina:
ima još dost lasi da se digne.

odin:

--- Citat: r.e.! - 21 Siječanj, 2007, 15:31:00 ---Iz nečeg lošeg mora se izroditi i nešto dobro.
Zbog Mrcininig i Sky Masterovog lošeg iskustva, Kymco će, vjerujem, poboljšati nešto što mu je možda štekalo u radu, a vidljivo je i da mu je stalo. Zato pozdravljam Odinov dolazak na forum poput našega.
Možda se i drugi uvoznici ugledaju i suoče se s problemima koji nastaju a treba samo malo dobre volje da se rješe.

--- Kraj citata ---

eto, to i je moj motiv ukljucenja u forum. svjestan sam da svatko gleda stvari iz svog kuta, uvijek je tesko doci do podataka krajnjih korisnika, i ovakve su stvari dragocjene.

sky_master:

--- Citat: mrcina - 21 Siječanj, 2007, 15:33:21 ---ima još dost lasi da se digne.

--- Kraj citata ---

nekako imam osjećaj da je tu odin mislio na svoju kosu.... O0

mrcina:
zajeb,sori ali ni ja baš nisam klinjo

eladio:
.. nema gore zemlje od HR za posao....
sve sami levati..

uopce se necu vezati sada za kymco niti ikoga..

ja se divim svima ozbiljnima i onima s dugorocnim ciljevima i znanjem u poslu.. jer to je tezi nacin i nimalo sigurniji nacin  :glasses9:
treba preziviti mnoge pocetne prepreke,
pa i mnoge ucjene i podvale,...
treba prezivjeti uz svoja ulaganja jer malo je onih koji su spremni uloziti i svoj novac ili svoju robu.. (nema ih)
malo je onih koji placaju na vrijeme, tako da si u neku ruku i banka..

i sad sam samo zagrebao u povrsinu.. 

prodavao ti jabuke ili skutere , matematika je uvijek jasna...

e sad, posto sam i sam bio u poslu s motorima, a i sam se bavim trenutno puno zahtjevnijim poslom, voditelj informatickoga odjela, gdje uspijevaju samo majstori  :frajer: ..
mogu samo reci jedno..

tesko je naci dobre ljude! i tesko ih je posteno platit ! i tesko ih je zadrzati..! - i tu se uglavnom sva koplja lome  :glasses9:

mogao bi dalje ja to obrazlagati.. i sta dovodi do cega, i koliko tu ima u biti puno detalja.. ali nije ni vrijeme ni mjesto..  :toothy9:

eto...  :toothy3:

e sada cu se vezati za mrcinin slucaj..
ne pada mi napamet branit ikoga iz kymco lanca , jednostavno cu ti reci da znam i vece pehiste vjerovao ili ne  :glasses9: ..samo se nadam da je sada skuter kako treba slozen, jer ako je, sluzit ce te siguran sam godinama.. a to je najbitnije, zasluzeno uzivati  :headbang:

i jos da se nadovezem uz sky masterov slucaj..
e to je cini mi se klasican slucaj ili ne iskusnog komercijaliste ili mu je bio losi dan ili jednostavno nije za taj posao , sve ostalo sumnjam (valjda nije placa kasnila  :toothy9: ).. jer ako si ti to sve rijesio kroz par sati, on je to mogao i brze.. posto se ipak radi o duzem periodu i o tome da je obavjesten da nesto ne stima oko posiljke..

firme koje iz manjih posaju velike, moraju raditi na kvaliteti organizacije poslovanja i standardizaciji rutina  , sto je lako za reci :happy8:

al sam se raspisao , vise ni neznam kako sam zapoceo post  :toothy3: :redface:  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju