Općenito > Generalno o skuterima
Kymco 250-500
mrcina:
eto odin nisam sam.
ja sam imao problema sa servisiranjem i čekanjem dijela koji je trebao biti ako ništa drugo kod uvoznika.
kolega forumaš je imao problema sa samom kupovinom (transport skutera do kupca).
što još treba.
samo ova dva primjera govore da nešto nevalja.
nije problem kod kupca i kod osobe koja reklamira proizvod več kod onog koji to preuzima u postupak,znači od servisera pa prema uvozniku,pa nadalje prema distributeru za ovaj dio europe pa prema proizvođaču.
kod nas uvijek zapne na prvoj ili drugoj stepenici, zašto to nije moj problem več vaš(globalno govoreči).
zakonski rok za servis ja 45 dana od prijema proizvoda na servis a nakon toga roka po zakonu stranke raskidaju ugovor te slijedi drugi ispravan proizvod ili povrat sredstava a to je kod nas boljka.
vidim da tu neče biti koncenzusa između dviju partija u ovoj diskusiji pa ja prkidam daljnu raspravu iskazom da su prodavači(serviseri(uvoznici)) uvijek u pravu i da kupci ili korisnici usluga uvijek u krivu.
pozdrav.
sky_master:
--- Citat: mrcina - 21 Siječanj, 2007, 14:52:04 ---eto odin nisam sam.
ja sam imao problema sa servisiranjem i čekanjem dijela koji je trebao biti ako ništa drugo kod uvoznika.
kolega forumaš je imao problema sa samom kupovinom (transport skutera do kupca).
što još treba.
--- Kraj citata ---
Sory, bez ljutnje i bez namjere da štitim nečije interese, no je ne mogu i ne želim stvari uopćavati.
Mogu shvatiti da se greške događaju, bitna je želja da se neki problemi riješe.
Opet ponavljam da ne želim nikoga štititi, no ovdje imam osjećaj da postoji netko kome je stalo da u HR uvede europski način razmišljanja.
Argumentirano razumijevanje problema kupca te preuzimanje krivice kod argumentiranih kritika pokazatelj je ozbiljnosti, stabilnosti i želje za uvođenjem sociološkog uz kapitalistički način razmišljanja.
No, budemo vidjeli kako će se sve ovo u praksi pokazati u trenutku kad budem trebao ozbiljnu servisnu podršku za svoj motor.
mrcina:
--- Citat: sky_master - 21 Siječanj, 2007, 15:07:09 ---
--- Citat: mrcina - 21 Siječanj, 2007, 14:52:04 ---eto odin nisam sam.
što još treba.
--- Kraj citata ---
Sory, bez ljutnje i bez namjere da štitim nečije interese, no je ne mogu i ne želim stvari uopćavati.
Mogu shvatiti da se greške događaju, bitna je želja da se neki problemi riješe.
Opet ponavljam da ne želim nikoga štititi, no ovdje imam osjećaj da postoji netko kome je stalo da u HR uvede europski način razmišljanja.
Argumentirano razumijevanje problema kupca te preuzimanje krivice kod argumentiranih kritika pokazatelj je ozbiljnosti, stabilnosti i želje za uvođenjem sociološkog uz kapitalistički način razmišljanja.
No, budemo vidjeli kako će se sve ovo u praksi pokazati u trenutku kad budem trebao ozbiljnu servisnu podršku za svoj motor.
--- Kraj citata ---
hvala to mi je i cilj.
kad netko zgriješi nek prizna neče mu pasti kosa sa glave, ali kad se još pokušava opravdati da nije kriv, jooooooj dignu mi se lasi na glavi.
to ti je kao kad carinik(policajac) zeme novce za prekršaj a nenapiše potvrdu.
odin:
--- Citat: mrcina - 21 Siječanj, 2007, 15:17:51 ---
hvala to mi je i cilj.
kad netko zgriješi nek prizna neče mu pasti kosa sa glave, ali kad se još pokušava opravdati da nije kriv, jooooooj dignu mi se lasi na glavi.
to ti je kao kad carinik(policajac) zeme novce za prekršaj a nenapiše potvrdu.
--- Kraj citata ---
nisam nigdje pokusao umanjiti nasu krivicu. OObjasnio sam stvari kako izgledaju iz drugog kuta, i probao objasniti kako neke stvari funkcioniraju. ISpricao sam se za propuste, i izrazio misljenje da je najvaznije biti svjestan gresaka i probati umanjiti njihov broj.
sto se ti ce kose, nema vise sto otpasti :)
r.e.!:
Iz nečeg lošeg mora se izroditi i nešto dobro.
Zbog Mrcininig i Sky Masterovog lošeg iskustva, Kymco će, vjerujem, poboljšati nešto što mu je možda štekalo u radu, a vidljivo je i da mu je stalo. Zato pozdravljam Odinov dolazak na forum poput našega.
Možda se i drugi uvoznici ugledaju i suoče se s problemima koji nastaju a treba samo malo dobre volje da se rješe.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju