Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox - novi auspuh
gokiSP:
a joj sta ce nardo cinit roxu... :happy8:
dhorvat:
--- Citat: gokiSP - 02 Prosinac, 2008, 19:07:46 ---a joj sta ce nardo cinit roxu... :happy8:
--- Kraj citata ---
Pa kad bolje razmisliš, potpuno isto ko i Shot! Zato sam i napisal, samo probavam! I to još nije 100% sigurno¨ :drunken_smilie:
pajs:
pa meni na sa arrowom vrti na 10 - 11 000 o/min pri krajnjoj.
i ovo mi je najvise sto mi se remen digne na variju
malaguti f12:
--- Citat: dhorvat2 - 02 Prosinac, 2008, 19:02:31 ---
--- Citat: gokiSP - 02 Prosinac, 2008, 18:58:11 ---e pa ti imas isti kit ko i on i imas zx-a pa mu mozes rec da motor ide sasvim solidno sa tim spuhom...
--- Kraj citata ---
Pa zato i kažem :icon_thumright:
Vjerojatno za koji dan probavam narda na svom setupu, samo moram lakše rolice nabavit! Javim dojmove... Al već se bojim kad vidim okretaje preko 10 hiljada... :icon_scratch: Odma me zimica zgrabi :laughing9:
--- Kraj citata ---
ka dobijas narada kakvog :toothy9: :rofll:
Crazy Kuree:
2t Dottore svašta napiso manje više nevažno kake to veze ima šta ne iskoristi ni 10 % auspuha kad će sa shotom ić oko 20% bolje u startu i neki 5-10 više na sat već sa ZX a o zvuku da ne pričam, u shota je 5 put bolji a i kvalitetan je auspuh a i po meni je ZX shit po performancama i nebi ga nikad uzeo da kupujem novi, najbolje stavit neki base auspuh na base kit kao stage 6 pro ili yasuni R neće ga previše klat ali ako je cilj da ide što bolje onda shot, i to na TCR moreš stavit ZX :icon_biggrin: nije fora u tome što više kit oslabit nego što više izvuć iz njega
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju