Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox - novi auspuh
RideRR4EveRR:
--- Citat: 2TDottore - 02 Prosinac, 2008, 18:41:16 ---ja vas ne kuzim.naravno da se sve moze.Mozes kupit TCR kit i imat zx-a gore i kakve koristi od toga.Ali vi ocito ne znate da je cilj nabrijavanja iz necega izvuc maximum i onda mozes rec da si napravio dobar posao a ne nesto stavit na motor tek tolko da kazes da to imas gore a to uopce ne radi ni na 70% svog kapaciteta.Evo primjer.onaj ko recimo izvuce npr iz malossi sporta maximum naravno bez diranja cilindra da recimo motor ide 110 po gps-u je recimo puno bolje obavio posao nego neko ko ima npr due+ na motoru i kome motor ide isto ko taj malossi sport ili ajde malo bolje a ima skoro duplo vise konja.To je moje razmisljanje a sad vi pricajte sta hocete. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
I ja potpisujem tvoje misljenje hehe. :icon_thumright: :laughing7:
gokiSP:
pa glupo je raspravljat kad je vec toliko ljudi preporucilo mu zx-a...
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 02 Prosinac, 2008, 18:41:16 ---Ali vi ocito ne znate da je cilj nabrijavanja iz necega izvuc maximum
--- Kraj citata ---
Čujem Liju u ovim riječima a ne dottorea! :toothy12:
Gle, ak hoće izvuč maximum onda nek uzme shota! Al opet se vraćamo na staro, dal hoće naj performanse ili dugotrajnost? Sa shotom neće puno dobit na tom karbu i zato je ZX best buy! :icon_thumright:
Moj motor se ne vrti jako sa ZX-om a ide dobro na base-u
gokiSP:
e pa ti imas isti kit ko i on i imas zx-a pa mu mozes rec da motor ide sasvim solidno sa tim spuhom...
dhorvat:
--- Citat: gokiSP - 02 Prosinac, 2008, 18:58:11 ---e pa ti imas isti kit ko i on i imas zx-a pa mu mozes rec da motor ide sasvim solidno sa tim spuhom...
--- Kraj citata ---
Pa zato i kažem :icon_thumright:
Vjerojatno za koji dan probavam narda na svom setupu, samo moram lakše rolice nabavit! Javim dojmove... Al već se bojim kad vidim okretaje preko 10 hiljada... :icon_scratch: Odma me zimica zgrabi :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju