beneli nedavno je prodan na kineski brend narecen Keeway i nosi istu masinu kao keeway luna vicion i za 11000kn ne vredi posto odi drugi od keeway i luka vizuio su puno jeftinij a imaju istu masinu moj predlod ti je da ne kupujes taj skut. ( ako hoces novo za te pare imas Kymco Super 9 ) a isto tako imas i godinu staru Gilera Runner ili Aprilia Sr
taj kymco se ne isplati za te pare, možda dobro izgleda ali su kvaliteta i završna obrada katastrofa, neke su stvari odlične (kočnica,vilice...) ali neke za plakat (mašina,kvaliteta plastika,volan...)
pa ne bi se soglasio i svih stvari ( masina je vrlo dobra i serijala ode oko 77-78km\h a skut tezi oko 106kg a i ima vrlo golema vlecna sila 5.5nm sto je mnogu dobro za 50cc a isto tako e mnogu izdrzlivija ( imam frend so kymco top boy ( ista masina kao super 9 ) i na skut ima oko 35000km ) za plastike bi se soglasio so tebe ( plastike su dobre ali zavrsna obrada nije na neko visoko niso plastike su dobre ali malo krcaju ) a volan je isto tako dobar i je dosta preciznij i nije tezak za voznju
dobro sad ovisi kako koj, ovaj šta je kod mene ima samo problema s mašinom, ide on svojih 75 po svojoj kazaljci ali je na mojoj 62
... a na volan sam mislio konkretno na njega jer je puknuo na 2 mjesta...... šta se tiče teme, kupi neki mina ili piaggio polovni