Općenito > Generalno o skuterima
sta mislite o BENELLI 49X
tomy:
najbolje je da si uzmem polovnu gileru ranner 50 za 10 000
dhorvat:
Uf, stvarno je lijep motor, pogotovo u žuto-crnoj izvedbi! Ali Benelli je, kako ti je roby reko već prije, prodan kinezima i koristi kopiju minarelli mašine kao i ostali jeftiniji kinezi, tako da pripazi oko toga! :icon_thumright:
Makar dizajn je bolji nego bilo koji drugi kinez pa zato vrijedi koju kunu više :toothy9:
--- Citat: tomy - 03 Prosinac, 2008, 14:04:31 ---najbolje je da si uzmem polovnu gileru ranner 50 za 10 000
--- Kraj citata ---
A ni ta ti nije loša :toothy12:
sanatorium:
--- Citat: sfx - 03 Prosinac, 2008, 13:33:36 ---
--- Citat: sanatorium - 02 Prosinac, 2008, 20:30:16 ---beneli nedavno je prodan na kineski brend narecen Keeway i nosi istu masinu kao keeway luna vicion i za 11000kn ne vredi posto odi drugi od keeway i luka vizuio su puno jeftinij a imaju istu masinu moj predlod ti je da ne kupujes taj skut. ( ako hoces novo za te pare imas Kymco Super 9 ) a isto tako imas i godinu staru Gilera Runner ili Aprilia Sr
--- Kraj citata ---
taj kymco se ne isplati za te pare, možda dobro izgleda ali su kvaliteta i završna obrada katastrofa, neke su stvari odlične (kočnica,vilice...) ali neke za plakat (mašina,kvaliteta plastika,volan...)
--- Kraj citata ---
pa ne bi se soglasio i svih stvari ( masina je vrlo dobra i serijala ode oko 77-78km\h a skut tezi oko 106kg a i ima vrlo golema vlecna sila 5.5nm sto je mnogu dobro za 50cc a isto tako e mnogu izdrzlivija ( imam frend so kymco top boy ( ista masina kao super 9 ) i na skut ima oko 35000km ) za plastike bi se soglasio so tebe ( plastike su dobre ali zavrsna obrada nije na neko visoko niso plastike su dobre ali malo krcaju ) a volan je isto tako dobar i je dosta preciznij i nije tezak za voznju
neer:
--- Citat: dhorvat2 - 03 Prosinac, 2008, 14:29:13 ---Uf, stvarno je lijep motor, pogotovo u žuto-crnoj izvedbi! Ali Benelli je, kako ti je roby reko već prije, prodan kinezima i koristi kopiju minarelli mašine kao i ostali jeftiniji kinezi, tako da pripazi oko toga! :icon_thumright:
Makar dizajn je bolji nego bilo koji drugi kinez pa zato vrijedi koju kunu više :toothy9:
--- Citat: tomy - 03 Prosinac, 2008, 14:04:31 ---najbolje je da si uzmem polovnu gileru ranner 50 za 10 000
--- Kraj citata ---
A ni ta ti nije loša :toothy12:
--- Kraj citata ---
sta losa savrsena :toothy12: ja bi ga uzeo bez masine samo plastike i rama i bubnio bi masinu od sp-a na njega brrrrr to bi krasno bilo :)
dino_sk:
moja preporuka od shiltaca aerox definitivno :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju