Općenito > Generalno o skuterima
sta mislite o BENELLI 49X
gokiSP:
--- Citat: robert - 02 Prosinac, 2008, 19:47:01 ---ti pričvrsti sa svake strane sablje i naa volan minobacač pa će imati ubojit izgled :sad3:
--- Kraj citata ---
bas si car... :headbang:
robert:
a da je bar rekao sportski ili bilo šta drugoga ne on kaže "ubojit izgled"!
ako hoćeš sportski izgled onda bez razmišljanja derbi gp1
Pupo:
gp1 mi je jedna od gadnijih pedesetica zajedno sa spidfajtom koji već 100 godina izgleda isto.
da, nažalost je beneli prodan kinezima, prošla su vremena dok je u njemu kucao minarelli
sanatorium:
beneli nedavno je prodan na kineski brend narecen Keeway i nosi istu masinu kao keeway luna vicion i za 11000kn ne vredi posto odi drugi od keeway i luka vizuio su puno jeftinij a imaju istu masinu moj predlod ti je da ne kupujes taj skut. ( ako hoces novo za te pare imas Kymco Super 9 ) a isto tako imas i godinu staru Gilera Runner ili Aprilia Sr
sfx:
--- Citat: sanatorium - 02 Prosinac, 2008, 20:30:16 ---beneli nedavno je prodan na kineski brend narecen Keeway i nosi istu masinu kao keeway luna vicion i za 11000kn ne vredi posto odi drugi od keeway i luka vizuio su puno jeftinij a imaju istu masinu moj predlod ti je da ne kupujes taj skut. ( ako hoces novo za te pare imas Kymco Super 9 ) a isto tako imas i godinu staru Gilera Runner ili Aprilia Sr
--- Kraj citata ---
taj kymco se ne isplati za te pare, možda dobro izgleda ali su kvaliteta i završna obrada katastrofa, neke su stvari odlične (kočnica,vilice...) ali neke za plakat (mašina,kvaliteta plastika,volan...)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju