Tehnički kutak > Tuning skutera
Prirubnica-performanse
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 02 Prosinac, 2008, 18:53:48 ---
--- Citat: dhorvat2 - 02 Prosinac, 2008, 18:51:12 ---Jesi ti složil taj j*** stalker već jedanput pa da vidiš kolko ti slabije sad ide?? :laughing9: :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
Boji se to dozivjeti, bolje je trenutno stanje :laughing3:
--- Kraj citata ---
Potpuno se slažem s tobom :laughing7:
robert:
fino je išao taj stalker!
POČIVAO U MIRU BOŽIJEM
AMEEEEEEEEEN
gokiSP:
ja jos nisam cuo da je upalio... bit ce da je ipak zacviko... :icon_tongue:
2TDottore:
ako mi neko nabavi nove klizace mozda cu ga i upalit uskoro a da cete me vidjet da se vozim tesko.Jer kakvo je vrijeme nevozim se do poljeca i do tad vas drzim u neizvjesnosti a u medjuvremenu mozda napravim jos par malih trikova koje mi je reko moj susjed pa ce motor ic jos bolje nego do sada. :party0048:
robert:
--- Citat: 2TDottore - 02 Prosinac, 2008, 21:11:27 ---ako mi neko nabavi nove klizace mozda cu ga i upalit uskoro a da cete me vidjet da se vozim tesko.Jer kakvo je vrijeme nevozim se do poljeca i do tad vas drzim u neizvjesnosti a u medjuvremenu mozda napravim jos par malih trikova koje mi je reko moj susjed pa ce motor ic jos bolje nego sada. :party0048:
--- Kraj citata ---
pa kako to da ti polini klizači ne pašu? da ići će ti stalker još bolje ako zamjeniš mita za sp180 i u stalkera ugradiš sp180 mašinu! :laughing1: :laughing1: :laughing1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju