Tehnički kutak > Tuning skutera

Prirubnica-performanse

(1/16) > >>

2TDottore:
Posto je moja prirubnica na motoru dala svoje nakon 9 godina  :icon_biggrin: odlucio sam kupiti novu i uzeo sam original od piaggia 50cc.Al kad ju usporedjujem sa svojom starom koju sam imao do sad na stalkeru ova nova je po vanjskim dimenzijama dosta uza od moje a i unutarnje dimenzije su isto uze i rupa za fergazer je na staroj za milimetar veca nego na novoj.Nekako mi izgleda kao da je moja stara od sp-a 180.Sad me zanima dali cu sta izgubiti u performansama ak stavim ovu uzu.Znaci kit je malossi sport fergazer 17,5 i serijski usis.  :icon_thumright:

Evo slike radi usporedbe:

gokiSP:
ova ljeva je od sp-a... :icon_thumright:

SlowRider:
Ne mozes nista izgubiti jer prirubnica ima veci promjer od fergazera. Jedino ako stavis 21karb, onda prirubnica postaje usko grlo.

I ova lijeva je u boljem stanju nego desna :laughing7:

Crazy Kuree:

--- Citat: SlowRider - 30 Studeni, 2008, 12:51:15 ---Ne mozes nista izgubiti jer prirubnica ima veci promjer od fergazera. Jedino ako stavis 21karb, onda prirubnica postaje usko grlo.

--- Kraj citata ---
čovjek je sve rekao, znači kad ti promjer karb. bude veći od promjera prirubnice onda gubiš, u mene je TP 24mm prirubnica a 21 karb i volio bi usporedit kako je sa seriskom a kako s ovom al nažalost nemam vremena

2TDottore:

--- Citat: SlowRider - 30 Studeni, 2008, 12:51:15 ---Ne mozes nista izgubiti jer prirubnica ima veci promjer od faegazera. Jedino ako stavis 21karb, onda prirubnica postaje usko grlo.

--- Kraj citata ---

aha kuzim.ko pita taj ne skita. :toothy9: Slow ak ti tako kazes onda ti vjerujem.  :notworthy:

Znaci ipak je ova moja od sp-a 180.Tak sam si i mislio.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju