Tehnički kutak > Tuning skutera

Prirubnica-performanse

<< < (8/16) > >>

gokiSP:
a znas i sam da su prije dijelovi bili kvalitetniji i da su motori isli bolje od ovih danasnjih...

SlowRider:

--- Citat: 2TDottore - 30 Studeni, 2008, 15:44:17 ---Stavit cu ovu novu i to bi trebalo bit dobro jer je fergazer 17,5.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Nema potrebe vise raspravljati jer je nova prirubnica i vise nego dovoljna za 17.5 frgic.

Da je u pitanju 21 to bi bila druga prica... :sleepy2:

gokiSP:
evo jos samo da nesto pitam...
ako je seriska prirubnica za sp-a 28mm i karb seriski 20.5 onda to znaci da bi prirubnica uvijek trebala bit oko 8 mm veceg promjera od velicine karba???

2TDottore:

--- Citat: gokiSP - 30 Studeni, 2008, 15:49:44 ---evo jos samo da nesto pitam...
ako je seriska prirubnica za sp-a 28mm i karb seriski 20.5 onda to znaci da bi prirubnica uvijek trebala bit oko 8 mm veceg promjera od velicine karba???

--- Kraj citata ---

ma nije ti tih 28 sta si izmjerio to sta mislis.Vidis da kod mene pise fi 20 a rupa za fergazer je 24.To sta pise je vjerojatno koja maximalna velicina fergazera ide na tu prirubnicu a da se nista ne gubi.Znaci u mojem slucaju fergazer 20.Mislim da je to to.  :dontknow:

Crazy Kuree:
veće je bolje uvijek, onaj za pežo šta pita: kolika ti je razlika između 17.5 i 19 karb? znači bolji odaziv nešto bolji start bolje hlađenje i možda par km/h

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju