Općenito > Maxiskuteri

Mala usporedba Piaggio Beverly tourer 250 i Yamaha X-city 250

<< < (5/6) > >>

Qwasy6:

--- Citat: Vozikalo - 17 Ožujak, 2009, 23:59:55 ---Ova krilca su za City,koliko vidin ne postoje za Max...
http://www.yamaha-motor-europe.com/accessories/acc_overview.jsp#Max+SC+Acc/XMAX

Qwasy6,nema mista ispod sica puno(za jeticu ili za laptop) ali zato ima kuku... Meni je to prvenstveno bilo važnije nego misto za kacige... Kacige mogu stavit u kufer ili ispod sica(jeticu) a ovako mi je bilo važno da mogu di stavit debeli ruksak kad idem na put što kod maxa to nemam di stavit... Isto tako lipo dođe kod kupovine,za koju kesicu lipo da obisim...

--- Kraj citata ---

da to za krilca sam i ja primjetio da nema za xmax, a isto tako radije kupim grijace za koljena, jeftinije dodu ;D sve ima svoje prednosti, kuka je dobra stvar, ja planiram putovanja, u torbu na leda stane sator, a sva odjeca i oprema ispod sica i u kofer, svi se snalazimo nekako :icon_thumright:

Vozikalo:
E super kad si jedan ali pošto uobičajeno idem u dvoje nemam di stavit onda taj rusak...
Ma to bude onda moje malo teretno magare... :)

matheus:
volio bih da za xsiti postoje štitnici za ruke kao i za x max :(
Ali za putovanja je super, kacige u kofer, jedan ruksak ispod sica, drugi na leđa i to je to

Vozikalo:
Štitnici nisu loša stvar ali ako imaš dobre rukavice super...
Zeznuto je to ruksak na leđa,pogotovo ako ti zna bit mrcina ka šta moj zna bit(mislim da ne bi izdrža 5 km sa njim na leđima:))...  Ma ovako za kuku pa si miran...

Vozikalo:
Evo nisam zna da je dorađen i stražnji ovjes na novom x-citiju...
Skuter san vidia u živo u ovoj novoj biloj boji,nije loše ali nije mi nešto ni ekstra... Crna je najbolja :glasses2:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju