Općenito > Maxiskuteri
Mala usporedba Piaggio Beverly tourer 250 i Yamaha X-city 250
mrcina:
ma pratim samo što sam sad tu a ne ispred TV-a. jebiga ali nema veze.čujemo se kasnije.
Qwasy6:
--- Citat: mrcina - 15 Ožujak, 2009, 15:59:07 ---ma pratim samo što sam sad tu a ne ispred TV-a. jebiga ali nema veze.čujemo se kasnije.
--- Kraj citata ---
ma ako hoces doleti, skuter je ispred kuce pa cu izaci
Marekvz1:
--- Citat: mrcina - 15 Ožujak, 2009, 15:35:16 ---markez kaje ti jel ti pada kiša kad nisi na konju
--- Kraj citata ---
ma da.kurva pokisla,nemrem se pelat.
matheus:
Sta nema to nigdje u ZG? Malo mi je glupo zbog postarine, ali ako je to jedini nacin morat ce tako valjda.. jesam doma, navrati ako hoces, samo kad tekme produ ;D
[/quote]
Mora imati i u ZG, u svakom zastupništvu za Yamahu bi se trebalo moći naručiti, čini mi se da dođu nekih 150 Eura
Vozikalo:
--- Citat: Qwasy6 - 15 Ožujak, 2009, 15:25:08 ---koja glupost, nisam znao da ispod sica nema mjesta za kacigu, ja na svom nemam tih problema, prostora ko u prici (xmax 250), a jos sam i kofer uzeo, zanima me za ova "krilca" za zastitu od vjetra, di se to moze nabaviti, djeluje mi jako korisno
--- Kraj citata ---
Ova krilca su za City,koliko vidin ne postoje za Max...
http://www.yamaha-motor-europe.com/accessories/acc_overview.jsp#Max+SC+Acc/XMAX
Qwasy6,nema mista ispod sica puno(za jeticu ili za laptop) ali zato ima kuku... Meni je to prvenstveno bilo važnije nego misto za kacige... Kacige mogu stavit u kufer ili ispod sica(jeticu) a ovako mi je bilo važno da mogu di stavit debeli ruksak kad idem na put što kod maxa to nemam di stavit... Isto tako lipo dođe kod kupovine,za koju kesicu lipo da obisim...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju