Općenito > Propisi

Opet A1, A2, A

<< < (2/5) > >>

dino gp1:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 29 Studeni, 2008, 12:07:48 ---Ajde nek mi netko kaže sad kad sa 19 godina budem polagao za A kat, šta ću smjet vozit a šta ne, C1 već imam godinu dana.

--- Kraj citata ---

Sa 19 godina možeš položiti A2 kategoriju, to su ti motori do 35 kw!

Iwo SR Tuono:
To me zanimalo, tnx puno  :icon_thumright:

sfreak:
e koliko puta su to promijenili da mi se kosa dize na glavi...ja idem polagat, drzat cu se onog sta mi pise u vozackoj...a ne tamo do 24-te da smijem vozit do 75kw...ma lol

crogenie:

--- Citat: d3stroyer - 29 Studeni, 2008, 11:52:14 ---nečeš dobit ništa, i ja sam trebao dobit A sa 18 i dođem radit novu vozačku kad sam položio za auto i ženska na šalteru mi kaže da nemogu dobit A, poludio sam i napravio cijeli šou u stanici

--- Kraj citata ---

Ma daj??  ??? ??? ??? ???

Ma ja cu popizdit ako ne dobijem A2 kategoriju...

sfreak:
jel sigurno dal je definirana A2 kategorija...jel postoji jos A1 jer sam cuo da i toga vise nema (ili da je dobna granica pomaknuta nisam vise siguran)

oni koji su poceli polagat za jedno i onda su ih zakinuli za tu kategoriju (odnosno koji su vec polozili za jedno pa su promijenili zakon)...vozite ono za sta ste polozili, murija vas stopa, vi se zalite...i apsolutno svaki sud u hrv ce vam priznat zalbu...jer oni samo nabacuju te zakone...jedan dan mozete, odmah drugi dan vise ne...

A kat. bi se trebala moc polozit tek sa 24 godine, osim ako se ima polozeno za A2 kat., autom. se dobiva A kat. 2 godine od polozene A2...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju