Općenito > Propisi

Opet A1, A2, A

(1/5) > >>

Shiltac:
Ja sam A1 kategoriju položio 09.07.2007. tada je po zakonu važilo da kada navršim 18 mi se u vozačku piše A kategorija ali sa ograničenje 25 kW. Za mjesec i par dana imam 18-ti rođendan. Normalno radim B kategoriju, sve odvozio čekam ispit. Kako se ti zakoni svaki dan mjenjaju malo sam se proispitao kako to ide. I razgovarao sam sa jednim čovjekom koji u srednjoj tehničkoj školi predaje politiku, lik je stvarno ufuran u to i sve zna o tome. I reko mi je da ću ja dobiti tu A kategoriju sa ograničenjem do 25 kW. U vozački če bit potvrđena A kategorija! Jer sam ja polagao po onom zakonu i da se ovaj novi na mene NE odnosi! Zanima me jeste li imali možda kakav takav slučaj?

dino gp1:
Koliko ja znam neće ti priznati A kategoruriju nego ćeš dobiti A2 a sa 24 godine A!

dino_sk:
dobit ces a2

d3stroyer:
nečeš dobit ništa, i ja sam trebao dobit A sa 18 i dođem radit novu vozačku kad sam položio za auto i ženska na šalteru mi kaže da nemogu dobit A, poludio sam i napravio cijeli šou u stanici

Iwo SR Tuono:
Ajde nek mi netko kaže sad kad sa 19 godina budem polagao za A kat, šta ću smjet vozit a šta ne, C1 već imam godinu dana.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju