Općenito > Generalno o skuterima

Koliko često divljate na skuteru?

<< < (2/8) > >>

Tomma:

--- Citat: sven_sp180 - 24 Studeni, 2008, 22:00:09 ---jako rijetko i to samo kada me pukne nesto u glavu i onda pocnem divljat ko neki manijak po cesti... :toothy12:

--- Kraj citata ---
isto

vktr:
ja evo neki dan isprobavam svoja vozačka znanja po centru grada, "znanja" koja je ispitivač potkrijepio vozačkom dozvolom( još uvjek se čudim)... i skoro poginuo više puta , pa ko je meni dao vozačku to je strašno

MaLi_OdvALjivAc:
ne mogu da kazem ni ponekad ni jako cesto... ugl kad ne vozim dugo, pa se skuplja i skuplja, i onda kad sednem pokidam sve zivo, moram da se ispraznim, izivim...
Ali postujem propise i trudim se da ne ugrozavam druge ucesnike u saobracaju!
Mada volim da divljam, najvise pri vecim brzinama

Hrga:
a ono isto ponekad... bjezanje muriji mi nije divljanje to mi je inace voznja... a ovako sta ja znam nemoze se bas sa 50ccm serijalom divljat i to sa skuterom, ali stvari ces se promjenit pa da vidis veselja  :laughing6: :laughing6:

keko_aprilia:
sklon sam divljanju samo po brdskim cestama i zavojitim planinskim cestama put nase dalm. zagore ...a inace brzi tempo voznje je uvik ...a kad je divljanje onda nema milosti onda samo udri ima san par situacija na kojima ucin dosad izvuka zivu glavu  ;D sta san stariji to san i pametniji ...i sta vise kilometara to vise znanja... :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju