Općenito > Generalno o skuterima

Koliko često divljate na skuteru?

<< < (8/8)

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 26 Studeni, 2008, 09:43:16 ---vrlo rijetko divljam.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Sad si se zasral i to brutalno  :rofll:

--- Citat: DvdAerox - 26 Studeni, 2008, 14:42:11 ---lol e, ako pitate babe kod mene divljaju svi oni kojima se motor cuje malo jace od onog djecjeg rednika od mirnoveca lol  :laughing6:

--- Kraj citata ---

Sad si me sjetil!  :icon_biggrin: Svi živi vele da sam luđak kad se prepelam uz susjede kad idem doma ali samo dok je ZX gore... Sa serijskim auspuhom se mogu i sa ful gasom dopelat, vozim se brže nego sa ZX-om, ali onda nisam luđak  :toothy12:

Nevjerojatno kak ljudi procjenjuju prema zvuku divljanje! Ja i Dottore bili jednom prilikom u jankomiru iza Porsche salona na parkiralištu i frajer je vozil novog Turba 997, 480 konja... dušu mu je vadil po parkiralištu!! Vozil se je u prvoj do daske i u drugoj do daske, znači 120kmh i onda naglo po brenzi i tako u krug! A uopće se nije čuo jako i netko bi reko da se ja luđe sa skuterom vozim nego on, samo radi zvuka  :uff:

veka84sb:
da ,,da tko je najglasniji taj naje..... tako i policija bira koga ce zaustaviti ...i jos je bonus ako ti je vozilo crvene boje ...

Ma nema toga tko sa skuterom ne divlja bar ponekada a da nije stariji od 35 god...

2TDottore:
ovo kako se ja vozim sto ti @horvat smatras divljanje je za mene normalna voznja a kad ta normalna voznja predje u divljanje onda trebas vidjet.To se ne razmislja bas previse onda kak se vozi,koci se na noz svaki zavoj skoro bjezi zadnji kraj a ponekad i prednji i tak da ne govorim vise detalja.Ali sva sreca da me ta faza uhvati dosta rijetko.  :binkybaby:

dhorvat:
Po tome onda ja nikad ne divljam  :toothy9:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 28 Studeni, 2008, 15:31:11 ---Po tome onda ja nikad ne divljam  :toothy9:

--- Kraj citata ---

tak izgleda  :laughing11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju