Tehnički kutak > Styling skutera
Sajtovi...
..::IVKULJA::..:
oce ko kupit 20 sajtova?? :toothy12: :toothy12: :toothy12:
stupar:
omg sad sam procito citavu temu po 3 put i tek sad skuzio o cemu je rijec...anyway samo da vam kazem da sam kupio skuter "u ovom jednom servisu za skutere, iznutra je McLaren F1 a izvana luna vision 2 , ne znam sta su mu uradili al svaka im cast... i da ne zaboravim... kupio sam spuh od tomosa,momci iz "jednog servisa za skutere" su ga preradili, dobio sam iste performanse kao na nardu...kako su momci dobri...takodje danas mi je dosla PLINJARA ali ne za skuter, to je za po doma da se vozim na mixeru sa NOS-om
greenlite:
--- Citat: Ratko - 26 Studeni, 2008, 15:51:57 ---vama je sve smesno meni nije moj skut je eksplodirao i poginuio je jedan covek i dva ranjena!!! Nos je danas stigao iz nemacke, kada su pokusali da ga stave neko ga je odvrnuo a taj sto je namestao je drzao cigaru u ustima i samo je bilo BUMM :( :sad1: :sad3: tako da nemooj te sada!!!
--- Kraj citata ---
dečki istina je čitao jučer u balkan novinama u crnoj kronici :novine:
robert:
--- Citat: greenlite - 30 Studeni, 2008, 11:33:31 ---
--- Citat: Ratko - 26 Studeni, 2008, 15:51:57 ---vama je sve smesno meni nije moj skut je eksplodirao i poginuio je jedan covek i dva ranjena!!! Nos je danas stigao iz nemacke, kada su pokusali da ga stave neko ga je odvrnuo a taj sto je namestao je drzao cigaru u ustima i samo je bilo BUMM :( :sad1: :sad3: tako da nemooj te sada!!!
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ma da i ja sam papa, daj dokaze da i mi čitamo :laughing1: :laughing1: :laughing1:
PitBull Aerox:
--- Citat: greenlite - 30 Studeni, 2008, 11:33:31 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
jesi jesi, onda si sigurno vidio i da sam ja izumio skuter na nuklearni pogon...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju