Tehnički kutak > Styling skutera
Sajtovi...
black-rox:
Šta da kažem evo javljam se iz zatvora poginulo pol naselja i ovdje ekološka katastrofa,ali imam neke veze pustiti će me van i naručiti ću novu bocu nitra :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
180RunNeR:
--- Citat: black-rox - 28 Studeni, 2008, 20:08:44 ---Šta da kažem evo javljam se iz zatvora poginulo pol naselja i ovdje ekološka katastrofa,ali imam neke veze pustiti će me van i naručiti ću novu bocu nitra :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
Daj i ja bi jednu...da raznesem školu u p.m. ma može 2 odma....da i pol svijeta dignem u zrak!!! :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
deky_vk:
hahahah sta ljudi jos nece pocet pricat lol
Bruno1990:
--- Citat: rakitje00 - 28 Studeni, 2008, 15:37:26 ---sad sam vidio tek temu...nemogu belivit...base setup+kao nitrooo :laughing3: :laughing3:... bas je lik kralj...aj daj slike nosa da vidimo to...samo nemoj sa neta skinut... :glasses9:
--- Kraj citata ---
daaa..i nemoj stavi sliku svog nosa...nego sliku NOS-a ...hehehe :toothy10: :toothy10:
black-rox:
Uf gledam sada na sa još su samo 3 komada nitra ostala moram požuriti s naružbom :laughing9: :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju