Tehnički kutak > Tuning skutera

piaggio nrg-Ležajevi radilice

<< < (2/9) > >>

RideRR4EveRR:
ok alfa thx sutra ču kupit nove ležajeve pa probat nekako "podkopat" ležaj taj sa radilice iako ima jako malo mjesta (ležaj je skroz priljubljen uz radilicu )

3alfa3:
Ja sam lezajeve sa radilice skidao sa vise velicina serafcigera koji su glumili klinove. Potrebno je samo da po njima lupkas cekicima odjednom kako bi jednolicno ulazili izmedju lezaja i radilice. Kad se lezaj malo pomakne, izvadis ih i stavis broj vece serafcigere i tako dok lezaj skroz ne ode sa radilice.
Poceo sam sa serafcigerima koji su vrlo mali kako bi mogli odmah uci toliko da ne ispadnu

RideRR4EveRR:
Budem to lagano onda a i kupujem ja dobre stare c3 a ne ovo c4, vjetar puhne i ležaj dobi lufta. :laughing9:  :laughing11: . Ne kažem da se u vožnji s..bu nego jbg nepravilna ugradnja ....Sutra još jedamput do lager comerca pa ih uvjeravat da postoji c3 tih dimenzija lol  :toothy12: . Mislim da je  c3 : bb1-3055b neka me neko ispravi ako nije točno.

3alfa3:

--- Citat: RideRR4EveRR - 22 Studeni, 2008, 01:00:32 ---Budem to lagano onda a i kupujem ja dobre stare c3 a ne ovo c4, vjetar puhne i ležaj dobi lufta. :laughing9:  :laughing11: . Ne kažem da se u vožnji s..bu nego jbg nepravilna ugradnja ....Sutra još jedamput do lager comerca pa ih uvjeravat da postoji c3 tih dimenzija lol  :toothy12: . Mislim da je  c3 : bb1-3055b neka me neko ispravi ako nije točno.

--- Kraj citata ---

Zapravo su oba ta lezaja sa C4 zracnosti kuglica, ali ovaj koji si naveo ima 10 kuglica i metalni kavez, a onaj drugi 8 kuglica i teflonski kavez

ivanm:
blokove u pečnicu, na 100°C jedan sat
ležaje i radilicu u škrinju 24 sata..
naulji ležaj uđe do kraja u blok..
opet zagrij blokove sa ležajima ali do 80°C ako su poliamid..
radilicu unutra nauljenu, i polako vijcima stežeš u krug dok skroz ne sjedne..
malo lupiš čekićem lijevo desno (ne baš po navoju) i da se fino rukom vrti kad pustiš klipnjaču da se ko klatno giba slobodno..
to je to..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju