Tehnički kutak > Tuning skutera
piaggio nrg-Ležajevi radilice
RideRR4EveRR:
kupio danas 2 skf bb1-3055b . u lager commercu 168 kn :toothy3: . Neznam ja onda di svi kupuju te skf po 30 kn lol.
charnel:
--- Citat: RideRR4EveRR - 22 Studeni, 2008, 16:31:55 ---kupio danas 2 skf bb1-3055b . u lager commercu 168 kn :toothy3: . Neznam ja onda di svi kupuju te skf po 30 kn lol.
--- Kraj citata ---
ja sam svoje iste te toliko platio , tako da ne znam di dodju 30kn, mozda prije par godina su kostali manje :dontknow:
3alfa3:
--- Citat: RideRR4EveRR - 22 Studeni, 2008, 16:31:55 ---kupio danas 2 skf bb1-3055b . u lager commercu 168 kn :toothy3: . Neznam ja onda di svi kupuju te skf po 30 kn lol.
--- Kraj citata ---
Po 30 kuna nigdje.
Prije 2-3 godine su bili oko 60-70 kuna komad
RideRR4EveRR:
Ma joj poludit ču sa ovime... Ohladim ležajeve i radilicu, zagrijem dosjede jako ležaj sklizne ljepo unutra tako i drugi,dok se sve ljepo ohladi ugrijem ležaj i hladnu radilicu stavim u veči blok uđe ljepo . ugrijem drugi stavim mali da poklopim ne sjedne do kraja nikako ni tuckanjem ni ničim. kolko god da ugrijem več 3 puta probavo i fali 1 cm da se blokovi zatvore i onda ih zatvorim stezanjem šarafa i radilica jednostavno šteka. jako se teško vrti . cim mrvicu popustim šarafe ljepo ide i vrti se..Ma strava. Sad ču u ponedjeljak to odfurat majcanu neka mi upreša pa neka se igra sa time jbg a ja ču ostatak sastavit... Ako ima ko kakvu ideju neka puca jel ja neznam... Očito je da krivo sjedne to. al sva 3 puta fakat ne kužiim. A ležaj ljepo upadne unutra i mrvicu viri (što je kolko znam normalno)... još ga malo tucnem sa starim ležajem i to je to. ali ne on i dalje zeza :frajer: ...
gokiSP:
tako je i meni bilo i onda sam gumenik cekicem malo lupio po radilici i upala je kako treba i normalno se vrtila... lupio sam malo gumenim po navoju...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju