Općenito > Generalno o skuterima

gilera runner sp 125->180

<< < (8/14) > >>

2TDottore:

--- Citat: gokiSP - 26 Studeni, 2008, 16:25:58 ---al opet mi je ta cijena nekako preniska za to sve... to sve vriijedi bar 4000kn :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

otprilike.treba ic vidjet i onda procijenit.

R@kija:

--- Citat: 2TDottore - 26 Studeni, 2008, 16:22:49 ---
--- Citat: rakitje00 - 26 Studeni, 2008, 16:20:32 ---veli mi os malossi vilice crvene...ja velim kolko...veli 2500kn i za malossi rs24 amortizer mi reko 1000kn,...al od tog je odusto jer je reko frendu...sad mi dava jos malossi auspuh za sp novi za 1200kn...za njega sad neam para...sam da skupim 1700kn odma velim liku da salje...

--- Kraj citata ---

ak tip to sve prodaje onda je taj motor bio na trkama 101% i sad ga prodaje u djelovima.

--- Kraj citata ---
veli da je on sve seriske djelove izvadil i stavil sve od malossia...i styling slago jer je mislil ic na neki styling shoe il kaj vec al mu ponestalo para i prodo djelove i sad vracena serijala...reci cu mu da mi poslika blokove iz svih kuteva,i ak je kaj sjebano rec cu mu da cu mku vratit masinu a on meni pare...

gokiSP:
ako je to stvarno tako to se onda jebeno isplati uzet...

R@kija:
ajde ekipa....dajte uzmite djelove iz oglasa mogggggggggggg...hitno mi trebaju pareeeeeeee  :toothy10:

2TDottore:

--- Citat: rakitje00 - 26 Studeni, 2008, 16:29:33 ---
--- Citat: 2TDottore - 26 Studeni, 2008, 16:22:49 ---
--- Citat: rakitje00 - 26 Studeni, 2008, 16:20:32 ---veli mi os malossi vilice crvene...ja velim kolko...veli 2500kn i za malossi rs24 amortizer mi reko 1000kn,...al od tog je odusto jer je reko frendu...sad mi dava jos malossi auspuh za sp novi za 1200kn...za njega sad neam para...sam da skupim 1700kn odma velim liku da salje...

--- Kraj citata ---

ak tip to sve prodaje onda je taj motor bio na trkama 101% i sad ga prodaje u djelovima.

--- Kraj citata ---
veli da je on sve seriske djelove izvadil i stavil sve od malossia...i styling slago jer je mislil ic na neki styling shoe il kaj vec al mu ponestalo para i prodo djelove i sad vracena serijala...reci cu mu da mi poslika blokove iz svih kuteva,i ak je kaj sjebano rec cu mu da cu mku vratit masinu a on meni pare...

--- Kraj citata ---

a neznam.moguce da je tak.ali meni je to ipak malo sumljivo jer ko bi stavljo full trkace komponente na motor ak je on predvidjen samo za izbor ljepote.Ipak je to malo preskupo.Znam da ima svakakvih ljudi ali opet........  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju