Općenito > Generalno o skuterima
gilera runner sp 125->180
2TDottore:
ma taj sigurno nezna sta prodaje ili mu jebeno trebaju pare.to sve vrijedi bar duplo.
R@kija:
oooooooooo,buraz,daj neko nek kupi mog leo vins tta...dam ga za 600......plizzzzzzzzzzzz...da prodam leo vinsa odma bi sad reko liku da uzimam
R@kija:
veli mi os malossi vilice crvene...ja velim kolko...veli 2500kn i za malossi rs24 amortizer mi reko 1000kn,...al od tog je odusto jer je reko frendu...sad mi dava jos malossi auspuh za sp novi za 1200kn...za njega sad neam para...sam da skupim 1700kn odma velim liku da salje...
2TDottore:
--- Citat: rakitje00 - 26 Studeni, 2008, 16:20:32 ---veli mi os malossi vilice crvene...ja velim kolko...veli 2500kn i za malossi rs24 amortizer mi reko 1000kn,...al od tog je odusto jer je reko frendu...sad mi dava jos malossi auspuh za sp novi za 1200kn...za njega sad neam para...sam da skupim 1700kn odma velim liku da salje...
--- Kraj citata ---
ak tip to sve prodaje onda je taj motor bio na trkama 101% i sad ga prodaje u djelovima.
gokiSP:
al opet mi je ta cijena nekako preniska za to sve... to sve vriijedi bar 4000kn :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju