Tehnički kutak > Tuning skutera
koji kit?
Bruno1990:
--- Citat: malaguti f12 - 20 Studeni, 2008, 22:19:50 ---ako uzimas replicu uzmi i karb 19 ja sam mislio na gus pa sam napiso17,5
ekipa veli da se zx da ustelat uz replicu
--- Kraj citata ---
..to je sasvim dovoljan fergazer na repliki..eventualno 21 ak oces da ti vise trosi..hehe..ma 19 sasvim solidno..tako cu barem ja uzimat.. :laughing7: :laughing7:
pitaNS:
Ja sam uzeo 19mm za gus, verovatno bi mi bio dovoljan i 17.5 al nema veze. I zx ostaje za sad.
Ja sam uzeo gus iz cistog razloga da ostavim prostora eventualnoj gresci, jel mogu racunati na specijale. Kod alu replice ne sme biti greske. E sad kako ti zelis? Ako mislis da ces ga ustelati bez greske onda definitivno replica i 19mm ! !
dhorvat:
Replica mi se jako sviđa jer je kolko vidim mišljenja drugih jako izdržljiva! Obavezno 19 karb, a može se bez problema uštelat i sa ZX-om a da ide dobro... Po okretajima je za nju najbolji Yasuni R ako sam dobro pročitao i definitivno je best buy :icon_thumright:
igor27:
ok ekipa hvala na odgovorima ja ču još malo to sve proučit pa ču uzet nešto nadam se uskoro kad skupim pare.
hvala za sada :icon_thumright: :icon_thumright:najbolji ste
dino_sk:
mhr replica na preradu kod haca ,karb 19-21, polini for race 2 i stage6 hpc radilicu uz c3 lezajeve
i vjeruj da ces letit po cesti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju