Tehnički kutak > Tuning skutera

koji kit?

<< < (3/5) > >>

igor27:

--- Citat: jux-zg - 20 Studeni, 2008, 20:25:39 ---
--- Citat: malaguti f12 - 20 Studeni, 2008, 20:19:32 ---dlorto 19/21 ti je nepotrebno 17.5 cisto dovoljno

--- Kraj citata ---

Mislim da bi dellorto 19 bila zlatna sredina...

--- Kraj citata ---
I kaj onda napravit,mislim da ga onda opet nemoram kupovat dal ga je bolje stavljat ili ne? :icon_scratch:

Drnda:
kupi rabljeni 19 mm, to se ne moze potrositi tako da ce te izaci oko 300 kn, a uzmi MHR replicu, ona sa svime ima oko 11 ks, a ide sasvim dobro, vozio sam pa znam kako ide, samo ova je bila uparena sa nardom na takvom runneru i 19 karb, po satu je isla 140 ali neznam koliko krade taj sat, ali ide brutalno

igor27:

--- Citat: Drnda-1 - 20 Studeni, 2008, 21:04:12 ---kupi rabljeni 19 mm, to se ne moze potrositi tako da ce te izaci oko 300 kn, a uzmi MHR replicu, ona sa svime ima oko 11 ks, a ide sasvim dobro, vozio sam pa znam kako ide, samo ova je bila uparena sa nardom na takvom runneru i 19 karb, po satu je isla 140 ali neznam koliko krade taj sat, ali ide brutalno

--- Kraj citata ---
mislio sam barem nekaj rabljeno nabavit a to je kak veliš karb.a ostalo svakako novo :icon_thumright:

Brla:
nardo je preotvoren za neprerađenu replicu a idealan bi bio yasuni R  :icon_thumright:

malaguti f12:
ako uzimas replicu uzmi i karb 19 ja sam mislio na gus pa sam napiso17,5
ekipa veli da se zx da ustelat uz replicu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju