Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj Runner SP
neer:
uzmi komad zice i napravi kuku na kraju nabodi cep na ru zicu i samo povuci plovak gore i to je to
Antares:
ok neer probat cu tako.
Isuse kakav sam ludak.
Upalio ja skuter i on radi na leru. Dode na 6. crticu ja pomaknem saraf i vratim, dode on na 7. crticu ja pomaknem jos vise i vratim, dode na 8. crticu ja jos vise i vratim, dode na 9. ja zgaism skut.
Kreten zaboravio skroz na antifriz. Nadam se da nisam neku stetu napravio.
Jel moram sad cekat da se ohladi skuter pa antifriz ili mogu odmah stavit? Koliko otprilike te mješavine vode i antifriza treba stavit?
3alfa3:
--- Citat: Antares - 10 Listopad, 2009, 18:20:19 ---Jel moram sad cekat da se ohladi skuter pa antifriz ili mogu odmah stavit? Koliko otprilike te mješavine vode i antifriza treba stavit?
--- Kraj citata ---
pricekaj 10 minuta i stavi antifriz
procitaj na pakiranju antifriza kako se mijesa da bi dobio tekucinu koja smrzava tek ispod 15-20C
Antares:
Evo riješio sam.
Kad je došlo na 6. crticu otvorio sam malo, zaslilinlo je pa zatvorio. 6. crticu nije prelazilo nego je nakon 2min palo na 5 crtica (tako mi i inače na leru radilo na 5 crtica) pustio sam ga još malo da radi i to je to. Sutra ću probat vozit.
Što se tiče omjera vjerojatno je na oko 1:2.5. Pošto sam lijevao, pa prelijevao itd... (ivanm je preporučio 1:3, a ina kaže da je oko 1:2 za -18C), pa je ovo moje valjda do nekih -15 (makar ga ispod -5 ne mislim vozit).
Evo kako sam riješio crijeva što se tiče mješavine:
Na šarafe sam stavio još jedan ovaj crni steznik.
Hvala svima koji su mi pomagali oko voga, a posebno gokiu, 3alfa3, drndi.
3alfa3:
--- Citat: Antares - 10 Listopad, 2009, 19:10:52 ---...ovo moje valjda do nekih -15 (makar ga ispod -5 ne mislim vozit).
--- Kraj citata ---
Nije problem u voznji, nego u parkiranju. Antifriz mora imat lediste ispod najmanje temperature na kojoj skut miruje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju