Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj Runner SP
dino gp1:
--- Citat: Ensiferum - 24 Srpanj, 2009, 00:09:29 ---dakle bolja replica od sporta
bas se mucim sta da si od toga stavim iduce godine
--- Kraj citata ---
Ako misliš ostaviti replica spuh onda ti je bolji odabir sport :icon_thumright:
Ensiferum:
aha ccc nie fer ja bih aluminijski :drunken_smilie:
Antares:
Evo ga. Chupsy mi je ugradio karb i cilindar i ovim putem bi mu zahvalio na super obavljenom poslu.
Ja sam prezadovoljan. Skuter leti, makar nisam ga previše htio stiskat pošto se mašina još razrađuje. Ubrzanje super, do 100 bez problema (dalje nisam htio...), a ono što me najviše iznenadilo je zvuk. Sad stvarno dobro zvuči, ni približno kosilicama kao serijale :D.
Kroz koji dan idem na more, pa kad se vratim, dovršim razradu, stavit ću neki filmić.
3alfa3:
--- Citat: Antares - 28 Srpanj, 2009, 22:18:28 ---Evo ga. Chupsy mi je ugradio karb i cilindar i ovim putem bi mu zahvalio na super obavljenom poslu.
Ja sam prezadovoljan. Skuter leti, makar nisam ga previše htio stiskat pošto se mašina još razrađuje. Ubrzanje super, do 100 bez problema (dalje nisam htio...), a ono što me najviše iznenadilo je zvuk. Sad stvarno dobro zvuči, ni približno kosilicama kao serijale :D.
Kroz koji dan idem na more, pa kad se vratim, dovršim razradu, stavit ću neki filmić.
--- Kraj citata ---
Podijeli mudrost kako je skut postelan tak da i drugi znaju odprilike kak to obavit
dino_sk:
--- Citat: 3alfa3 - 28 Srpanj, 2009, 23:11:24 ---Podijeli mudrost kako je skut postelan tak da i drugi znaju odprilike kak to obavit
--- Kraj citata ---
pusti covjeka malo da uziva u tom dozivljaju, otisao on brijat na gasss :laughing6: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju