Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj Runner SP
gokiSP:
ma dobro ako je cok unutra svejedno je ima li ili nema sajlu..al opet cudi me kako ti dobro pali bez coka
Antares:
--- Citat: SlowRider - 30 Rujan, 2009, 12:57:53 ---Mozda zbog toga i imas problema sa frgom :icon_scratch:
Ovo zeleno zaokruzeno, tu se nalazi cok, ta rupica bi trebala biti zatvorena...
--- Kraj citata ---
Nisam rekao da imam problema s frgom nego sa brdima i rupama :).
Neznam zašto to nije zatvoreno. Chupsy je slagao nisam ja, a ne vidim nikakav kabl da je odspojen, a da bi trebao biti spojen tamo.
Nije mi jasno, ako je čok toliko važan kako meni skuter vozi normalno (osim ovog po rupama i brdima...).
SlowRider:
--- Citat: gokiSP - 30 Rujan, 2009, 13:00:41 ---ma dobro ako je cok unutra svejedno je ima li ili nema sajlu..al opet cudi me kako ti dobro pali bez coka
--- Kraj citata ---
sad mu je cok stalno iskljucen ako je opruga i klipic unutra, cudno da nije imao problema sa paljenjem, ali ovu rupicu ako nista drugo trebalo je zatvoriti zbog moguceg ulaska vode i prljavstine u karb
Antares:
--- Citat: SlowRider - 30 Rujan, 2009, 13:02:22 ---sad mu je cok stalno iskljucen ako je opruga i klipic unutra, cudno da nije imao problema sa paljenjem, ali ovu rupicu ako nista drugo trebalo je zatvoriti zbog moguceg ulaska vode i prljavstine u karb
--- Kraj citata ---
Imao sam ponekad problema sa paljenjem. Recimo da 1 od 15 paljenja moram malo duže držat gumb pa tek onda upali.
A di mi je onda kabl koji bi trebao spojiti u taj čok?
gokiSP:
to je manualni cok i tu ide sajla
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju