Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj Runner SP
Antares:
Ja sam platio 18kn jedan. Uzeo sam 2.
Prvi sam koristio nekih 20tak min. dok nije prestao skidat, a nakon tih 20min je izgledao kao da nije korišten.
Antares:
Stavio sam auspuh. Imam jedan problem. Nisam siguran jeli spoj auspuha i cilindra dobar. Sami auspuh je u cilindru, no ovaj širi dio gdje se šarafi ne dotiče sami cilindar nego ima lufta.
Evo slike sa desno i lijeve strane:
Probao sam začepit auspuh rukom kako mi je drnda rekao i skuter se normalno zgasi u roku 2 sekunde. Zvuk motora je normalan.
Evo kako to sad izgleda. Hrđa je opet napala auspuh dok je stajao u garaži jedan dan...
dino_sk:
--- Citat: Antares - 21 Rujan, 2009, 15:30:34 ---
Evo kako to sad izgleda. Hrđa je opet napala auspuh dok je stajao u garaži jedan dan...
--- Kraj citata ---
pa toliko ni zx nehrđa :laughing7:
Antares:
Ovo na širem dijelu spuha je više kao boja nego sama hrđa dok je na grani hrđa. Neznam što da napravim. Jedino što mi pada na pamet je da opet s onim nastavkom za bušilicu sve prođem i odmah par minuta nakon pofarbam spuh u onu srebrnu.
Inače vozio sam 10tak km i spuh najnormalnije vozi. I dalje fino ide, fino dimi i fino smrdi tako da izgleda da je sve "ok", valjda treba biti onaj luft.
gokiSP:
normalno je da ima taj mali luft jer se ocito konusi na auspuhu i cilindru ne poklapaju 100% al nemas brige
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju