Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj Runner SP

<< < (3/96) > >>

Bruno1990:

--- Citat: 3alfa3 - 20 Studeni, 2008, 19:48:04 ---Kad se uhvati malo prljavstine na nogaru, mozda se nece sama vracati. Tako je barem sa mojom Buzzetti nogarom.
A vracanje je pozeljno, jer nisu rijetki padovi zbog voznje sa spustenom nogarom. Cak i smrtnih slucajeva ima (ove godine i u HR).
Vecina motora ima zastitu da ne mozes krenuti ako je nogara spustena.

--- Kraj citata ---
tako je..ima frend na yamahi xt moze on motor normalno zapalit kad ga ubaci u prvu motor se ugasi..i onda gleda zato nejde..dok ne skuzi da je nogara spustena..
..a cak i baotiani imaju bocnu nogaru na kojoj je struja kad oces motor zapalit on nemoze dok se ne digne..a to je dobro..
..sve u svemu to je dobro..da motori nemogu krenut ili ti se upalit dok je nogara spustena  :headbang: :icon_thumright:

Antares:
Ma zbunjivalo me jer ako npr. samo sjednem na skuter i izravnam ga bez pridržavanja noge, ona dosta jako lupi kad se vraća, a curi na baotianu se nije dizala sama nego ju je ona morala.

SlowRider:

--- Citat: Antares - 23 Studeni, 2008, 12:47:39 ---Ma zbunjivalo me jer ako npr. samo sjednem na skuter i izravnam ga bez pridržavanja noge, ona dosta jako lupi kad se vraća, a curi na baotianu se nije dizala sama nego ju je ona morala.

--- Kraj citata ---

Ja uvijek ublazim taj udarac nogom, zapravo niti nema udarca.

Antares:
Naviko sam se i ja već lagano da stavim nogu dok se dize nogara hehe

Ivan SP:
odličan i ljep skuter baš mi se sviđa samo naprijed :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju