Tehnički kutak > Tuning skutera
Stalker - problemcic!
pitaNS:
Koje ulje koristis kad je glava klipa tako cista? ?
neer:
--- Citat: pitaNS - 28 Studeni, 2008, 00:35:08 ---Koje ulje koristis kad je glava klipa tako cista? ?
--- Kraj citata ---
maze ga cistom guščjom masti :toothy12:
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 27 Studeni, 2008, 23:53:23 ---Znaci one brzine o kojima si pricao su jos manje nego sto jesu :laughing7:
--- Kraj citata ---
POOOOTPIS :rofll: :rofll: :rofll:
Brijem da si ga sad u depresiju bacil... Znači onih 140 je zapravo 105 bilo :toothy9: :toothy9:
Mislim da ipak ima istine kad kažu da su stariji motori najbrži... Taj stalker nikad nema kraja isto ko ni moj Aerox :dontknow: Sad će nas ekipa počet gađat perecima jer previše filozofiramo :uplase: :uplase:
BTW. sad sam se i ja zabrinul... Kaj je to pod remen frknulo? Jel moguće da je remen lagano napuko od istrošenosti pa je bacilo to ispod? :icon_scratch:
2TDottore:
@gumy nisam htio skidat cilindar jer sam uvjeren da je sve ok sa masinom.da sam imalo posumljao u nesto skinuo bi ga :icon_thumright:
@pitaNS do nedavno sam koristio silkolene PRO2 a sada Scoot sport
@dhorvat2 nista vi mene niste bacili u depresiju.Samo vi budite ljubomorni.Mozda ja imam produzenu getribu ali sa kosim zubima sto je cak i bolje nego sa ravnim. :beah:
Kolko je uopce serijski broj zuba na getribi.Ja imam na primaru 13 zuba a na sekundaru 49 a na zupcaniku izmedju primara i sekudara 46 zuba
2TDottore:
--- Citat: vuk - 27 Studeni, 2008, 23:48:48 ---kad si skido poklopac getribe dali je kod tebe išo dole lagano, kod mene neće ni da mrdne
--- Kraj citata ---
nesmije ic lagano dolje jer ga drzi lager u bloku.moras lagano cekicem udarit po sekunadru koji prolazi kroz taj lager i ide na kotac i onda samo iskoci dolje cijeli poklopac. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju