Tehnički kutak > Tuning skutera
Stalker - problemcic!
2TDottore:
--- Citat: veka84sb - 27 Studeni, 2008, 21:47:51 ---Fino poslikano ,lijepo raskopano ,nema nekih izdataka ,sve pet!
Trebao si slikati klip prije nego si ga ocistio :jerk:
--- Kraj citata ---
nebi vjerovo al to je klip sa prijedjenih 3000km.kad sam skinuo glavu nisam mogo vjerovat da nema nista na njemu od izgaranja. :dontknow: Ocekivao sam da ce bit lagano crn al ipak nije.Ko da sam ga jucer stavio gore. ;D
E moj roby kad ce tvoja luna bit stara 10 godina i izgledat ko moj stalker onda mozemo raspravljat o tome. :thefinger:
vuk:
kad si skido poklopac getribe dali je kod tebe išo dole lagano, kod mene neće ni da mrdne
SlowRider:
I bilo je vrijeme da se promjeni taj kevlar. Koliko je on imao km kod tebe?
--- Citat: 2TDottore - 27 Studeni, 2008, 18:43:04 ---Nakon toga mi vrag opet nije dao mira jer svi me jebu da imam produzenu getribu i reko idem to raskopat da svima dokazem da nemam.Ovaj dio posvecujem svom dragom prijatelju @DHORVAT2 koji je bio uvjeren da imam produzenu getribu.Evo ti prijatelju dokaza da ipak nemam i sad se pitaj zasto mi motor ima tak dobru spicu.
--- Kraj citata ---
Znaci one brzine o kojima si pricao su jos manje nego sto jesu :laughing7:
2TDottore:
--- Citat: SlowRider - 27 Studeni, 2008, 23:53:23 ---I bilo je vrijeme da se promjeni taj kevlar. Koliko je on imao km kod tebe?
--- Citat: 2TDottore - 27 Studeni, 2008, 18:43:04 ---Nakon toga mi vrag opet nije dao mira jer svi me jebu da imam produzenu getribu i reko idem to raskopat da svima dokazem da nemam.Ovaj dio posvecujem svom dragom prijatelju @DHORVAT2 koji je bio uvjeren da imam produzenu getribu.Evo ti prijatelju dokaza da ipak nemam i sad se pitaj zasto mi motor ima tak dobru spicu.
--- Kraj citata ---
Znaci one brzine o kojima si pricao su jos manje nego sto jesu :laughing7:
--- Kraj citata ---
nemam pojma kolko je imao kilometara ali znam da je gore vec jedno 4 godine ida je sad sirok svega 17,2.
Znas da imam polutke 134 a ne 128. :toothy9:
A kaj se tice brzine nemam pojma zasto imam tak veliku kranju. :dontknow:
gumy:
slab ti je način provjere stanja cilindra ak ga nisi skinio skroz, ima slučajeva kad ima sranja koja se ne vidi od klipa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju