Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
NRG Power
dhorvat:
To je ipak nekak realno razmišljanje i tak se i meni čini...
U principu njemu bude najpametnije da ne štedi puno motor i duže bude išel ili nek zamijeni iglu pa se može vozit na pola gasa :icon_biggrin:
veka84sb:
To je gus pa nema problema ,ako bude u mogucnosti neka samo nabavi iglu (sada smo se culi i bas je rekao da ce iglu nabaviti) i onda sve pet ,nema otvaranja masine. Nego jeste pojacali uljnu pumpu ili ce dodavati malo ulja na tenkiranju ?
dhorvat:
--- Citat: veka84sb - 20 Studeni, 2008, 14:00:41 ---To je gus pa nema problema ,ako bude u mogucnosti neka samo nabavi iglu (sada smo se culi i bas je rekao da ce iglu nabaviti) i onda sve pet ,nema otvaranja masine. Nego jeste pojacali uljnu pumpu ili ce dodavati malo ulja na tenkiranju ?
--- Kraj citata ---
Meni se čini da su i jedno i drugo napravili... Za tank sam siguran, a čini mi se da je dottore malo pojačao na sajli dolje :toothy11:
efz:
pojacali smo uljnu pumpu i napravi smo jos 2% mjesavine u rezervar. :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: efz - 20 Studeni, 2008, 15:41:54 ---pojacali smo uljnu pumpu i napravi smo jos 2% mjesavine u rezervar. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
To ce donekle zastopati spuh (i jako natopiti vunu u prigushivacu) i napraviti talog na klipu i glavi, a i svjecica bi mogla trpiti.
Ako je rezervoar pun, kad potrosis oko 3 litre natoci toliko cistog benzina da dobijes 1% u rezervoaru.
Nakon razrade kita, samo na pumpici pomaknuti zarez za 2-3mm i to je to. Ako ce potrosnja biti 5 litara to je dovoljno iako bi idealno bilo da sam radis mjesavinu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju