Tehnički kutak > Tuning skutera
piaggio - alu kitevi
dino_sk:
--- Citat: Antares - 18 Studeni, 2008, 18:08:41 ---Ma uzeo bi ja replicu odma, ali mi je to dosta veći iznos nego gus...
Gus bi me dosao oko 1200kn, dok me replica+karb dodu 2200kn, a i skuter vište troši.
--- Kraj citata ---
onda scooter attack i SEBA :headbang: :headbang:
SlowRider:
--- Citat: Antares - 18 Studeni, 2008, 18:08:41 ---Ma uzeo bi ja replicu odma, ali mi je to dosta veći iznos nego gus...
Gus bi me dosao oko 1200kn, dok me replica+karb dodu 2200kn, a i skuter vište troši.
--- Kraj citata ---
Onda uzmi gus, sumnjam da neces biti zadovoljan
Antares:
Ma bio sam uvjeren da ću uzet gus do prije par tjedana kad su počele ove hladnoće. Sad doslovno skuter prvih 5min nemože iznad ~6500rpm@30kmh (mislim možda bi mogao, ali ja ne želim forsirat dok se malo ne ugrije), pa pretpostavljam da bi sa alu kitem bilo drugačije ili sam se prevario?
ami trade:
postoji polini alu kit jedna karika, daje nekakvih 12ks i cijena mu je 1890,00kn
SlowRider:
--- Citat: Antares - 18 Studeni, 2008, 22:03:44 ---Ma bio sam uvjeren da ću uzet gus do prije par tjedana kad su počele ove hladnoće. Sad doslovno skuter prvih 5min nemože iznad ~6500rpm@30kmh (mislim možda bi mogao, ali ja ne želim forsirat dok se malo ne ugrije), pa pretpostavljam da bi sa alu kitem bilo drugačije ili sam se prevario?
--- Kraj citata ---
Ja ostavim skuter oko 5 min da radi u leru, i kroz prvih 200m vec ima temp. od 37°, potrebno mi je oko 1km da dostigne temp. od 50° kada vec mogu dosta brzo ici.
Proces zagrijavanja bi ubrzao kada bi stavio komadic kartona preko kilera.
Serijala inace jako slabo grije unatoc tome sto ima termostat :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju