Tehnički kutak > Tuning skutera
piaggio - alu kitevi
Antares:
Ja ga ostavljam u leru nekih 1min-2min. Znači sa 70ccm gus kitom bi bolje bilo zagrijavanje nego sad sa serijalom... a budem vidio jos na proljece.
SlowRider:
--- Citat: Antares - 18 Studeni, 2008, 22:21:48 ---Ja ga ostavljam u leru nekih 1min-2min. Znači sa 70ccm gus kitom bi bolje bilo zagrijavanje nego sad sa serijalom... a budem vidio jos na proljece.
--- Kraj citata ---
Ovisi o tome gdje garaziras skuter, puno se brze zgrije ako je u toploj garazi jer ako je vani, treba zagrijati rashladnu tekucinu i sve ostalo sto ima vanjsku temp. koja moze biti i vise od 20° manja...
Antares:
Bio je do prekjučer uglavnom vani, al evo uspio sam sa starim iskemijat nekako da bude i skuter u garaži tako da je to dijelom poboljšalo stanje. Ugl. nisam znao da je to tako sa skuterima (a možda i ostalim motorima...) preko zime.
Brla:
jel ima neko iskustva sa stage6 pro sport kitom od 70 ccm jer košta 140 eura, aluminijski je i kažu da je to neki midrace i daje preko 10 konja !?!
dino_sk:
--- Citat: Brla - 18 Studeni, 2008, 22:45:57 ---jel ima neko iskustva sa stage6 pro sport kitom od 70 ccm jer košta 140 eura, aluminijski je i kažu da je to neki midrace i daje preko 10 konja !?!
--- Kraj citata ---
kakav midrace ,s6 racing je midrace a pro je cisti base koji daje nekih 9ks
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju