Ostalo > Svijet računala i mobitela

NFS undercover za PC konačno izašo heheheeeee

<< < (7/17) > >>

Crazy Kuree:

--- Citat: dhorvat2 - 22 Studeni, 2008, 04:54:41 ---Da pišem recenzije u Hackeru dao bi ovoj igri jednu solidnu ocjenu od 11%  :icon_thumright:

Svaka čast BlackBox-u, napravio je najgori NFS ikad izdan!  :angry7:

Vozim Lotus Elise-a 260kmh i u mene se zabije jedan civic cruiser (neznam kolko ta policija ima konja)! Prolazim kroz zavoje sa fol gasom brzinom od 260kmh! Auto ubrzava odlično do 259 i onda odjednom stane ubrzavat ko da ima elektronsku blokadu! Realnost -1  :icon_thumright:

Ovo je smeće kakvog još nikad nisam igral! I ovih 11% kaj sam dal ocjenu je 1 posto za grafiku koja je ionak postala konzervativna u "svijetu" NFS-a, a onih 10% dajem ženama u igri  :laughing7:

Evo, to su riječi jednog zagriženog NFS-aša... Nažalost, odigrat ću igru do kraja al čini se da mi se dojam o igri nebude promijenil nimalo!  :nono:

--- Kraj citata ---
to bi bilo moje prvo mišljenje kasnije će se promjenit ne puno al nak nije dosadna ko prostreet iako nema tunninga ja vozim CLS koji sa tunnigom i dalje ima 5 brzina i ide 324 čekam da vozim bugati veyeron

cradle23:
pa čini mi se da ste uglavnom nezadovoljni igricom. Što me čudi jer bi trebali napravit dosta dobar nastavak s obzirom koliko su vremena imali. Meni je Most Wanted najbolji (prešao ga 8 puta) , Carbon tako-tako, a Pro Street sam igrao ukupno 2,5 minute i izbrisao. Nadam se da će ovaj biti dobar jer sam predugo čekao za to. Ako kažete da nije, onda sam razočaran.

baotian500:
eo i ja skidam,vec je na 75 posto negdi,brzina isto oko 190 kb/s,kolko sam skuzio grafika je prejebena,a sad kakva je igrica,to cemo vidit uskoro

speedburn2:
evo ja skidam 10 min skinulo 10%, skida po 220kb/s

gokiSP:
ja evo skidam i skida mi po 60 kb/s.... neznam zasto, inace mi je ok 200 kb/s

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju