Ostalo > Svijet računala i mobitela
NFS undercover za PC konačno izašo heheheeeee
speedburn2:
rekao sam i prije trebalo bi napravit nfs da se auti mogu sredit kao u undergraund 2 a da je grafika i to sve drugo iz most wanteda i da ima malo bolji izbor auta, ovi stariji auti i tako to bi bila jebacka igrica
Bokygs:
Ma Undercover mi je bio dobar u početku,sad sam na 60-ak posto igre i nemam više volje...dosadila mi je igra :dontknow:
Vozi se stalno po istim mjestima,isti stil izazova(bježi prokletoj policiji,prestigni ovoga,vodi nekoga za 1000ft,sprint...ma dosadilo više....)Hebeni glupi NFS,u početku mi bude dobar,kasnije njesra...sljedeći NFS igram samo ako bude jaaaaako dobar...inače :nono: :thefinger:
baotian500:
skinuo sam jedan undercover,nije radio,skidam drugi,dode do 43 posto i onda stane i nece dalje...dajte molim vas ak netko zna valjani lik,skidam prek bitorrenta,pa molim bilo kog ak mi moze tu ili na PM poslat link da si konacno mogu skinut koja radi...hvala unaprijed
RimSo:
--- Citat: speedburn2 - 26 Studeni, 2008, 21:51:13 ---rekao sam i prije trebalo bi napravit nfs da se auti mogu sredit kao u undergraund 2 a da je grafika i to sve drugo iz most wanteda i da ima malo bolji izbor auta, ovi stariji auti i tako to bi bila jebacka igrica
--- Kraj citata ---
Ja trenutno igram Underground II i zadovoljan a inače ovaj noviji nisam ni jedan probao jer su veoma loši..što se tiče čim ovaj pređem idem na underground I......... :toothy12:
Bokygs:
Ja isto nabavio Underground2 od frenda,ali mu je cd sheban...neće da intalira :angry9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju