Ostalo > Svijet računala i mobitela
NFS undercover za PC konačno izašo heheheeeee
renato-25:
Jel ima Audi R8?
Crazy Kuree:
--- Citat: renato-25 - 19 Studeni, 2008, 22:34:08 ---Jel ima Audi R8?
--- Kraj citata ---
ima, ima i S5 bolja je od prostreeta tj zanimljiva je igra nije dosadna al nema toliko tunninga kao u prošlim NFS što je veliki -
Tommek:
--- Citat: Crazy Kuree - 20 Studeni, 2008, 12:20:26 ---
--- Kraj citata ---
ima, ima i S5 bolja je od prostreeta tj zanimljiva je igra nije dosadna al nema toliko tunninga kao u prošlim NFS što je veliki -
--- Kraj citata ---
ma to me i nervira.radije bi da su jugici i japanjerosi pa da se frizira neg mi daju lamburgini da vozim i teram 500 nasat na 20 posto igre drk
dhorvat:
--- Citat: Tommek - 19 Studeni, 2008, 22:31:17 ---eo ja skidam za komp i soni.
vidcemo kak sta,al kolko cujem da je igra trash.
nema do nfs u1,u2 i onaj stari porsche...jebla
--- Kraj citata ---
Eto mojeg istomišljenika :notworthy:
NFS UG2 - Zadnji dobar nfs radi tuninga i dyno-a, a najviše radi otvorene staze i freeride-a
NFS PU - Trenutno meni najbolji nfs! Jedina bolja igra bi mogla biti Test Drive Unlimited ali ti to je upitno jer svaka ima svoje prednosti, Porsche RULZ :icon_thumright:
--- Citat: Tommek - 20 Studeni, 2008, 13:06:08 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 20 Studeni, 2008, 12:20:26 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ma to me i nervira.radije bi da su jugici i japanjerosi pa da se frizira neg mi daju lamburgini da vozim i teram 500 nasat na 20 posto igre drk
--- Kraj citata ---
A kak tek mene živcira! UF! Gledam gameplay na youtubu i dosta mi je bilo kaj sam videl... Frajer "stišče" jadnog 350Z-a a murja mu se sa 60kmh većom brzinom nabija u rep i to jednom svakih 3 sekunde. Neznam od kad policija ima 900 konja aute (one Civic cruisere) i to me nervira još od most wanteda... I kolko vidim opet ono isto sr*** da se može zaletit u barikadu među policijske aute i nastavi se vozit...
Svaka čast BlackBox, napravio si igru za populaciju između 5 i 9 godina :notworthy: :nono:
tomica89:
sranje od igre....najgori nfs nastavak od svih..................to je bil zadnji nfs instaliran na mojem računalu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju